ztrdg

Jamie Magazine Foodbloggersdag

Ik heb nog steeds een lach op mijn gezicht. Wat een toffe dag was de Jamie foodbloggers dag georganiseerd door Jamie Magazine. Alles zat mee, het weer, een super leuk en gezellig Jamie team, toffe locaties en heel veel lieve mede foodies.


15 amsterdam

De dag begon bij Fifteen Amsterdam waar ik een slow coffee workshop volgde onder leiding van de Leopold Koffieschool.

koffieschool

Het leek wel scheikunde, in enorme erlenmeyers bereidden wij onze koffie. Het resultaat was echt waanzinnig. De koffie leek op thee, had ook hetzelfde mondgevoel als thee, maar was sterker dan een espresso. Je proefde de pure smaken van de koffie, heel bijzonder om mee te maken. De koffie die we gemaakt hadden, dronken we later op tijdens de lunch.

lunch fifteen

lunch fifteen

 

Lunchen deden we lekker in het zonnetje met de verse pasta gemaakt door de andere helft van de groep en daarbij de koffie.

lunch fifteen

Ook smulden we van Fifteen’s signature dish, de ravioli met ei en truffel. Het was super gezellig met alle foodies samen en we kletsten honderduit.. over eten natuurlijk. Het is zo fijn om ongegeneerd foto’s te maken van je eten en lekker te instagrammen terwijl niemand je dan raar aankijkt.

nice op een stokje

Even afkoelen met een lekker ijsje op een stokje van Nice. Ik had een aardbeien ijsje en deze was echt super lekker.

ztrdg

Het middagprogramma was in de fotostudio van ZTRDG, je kent ze vast wel van die prachtige recept kaarten. We kregen een workshop styling, bord op maken en fotografie. Alle producten waren beschikbaar gesteld door Hellofresh.

ztrdg

Ik vond het heel interessant en werd helemaal hebberig van die enorme tafel met props. En ik heb toch weer nieuwe dingen geleerd over food fotografie. Na de workshop gingen we zelf aan de slag met foto’s maken en werden de mooiste kiekjes uitgeprint.

ztrdg

ztrdg

We sloten deze fantastische dag af met een hapje en een drankje. we kregen een enorme en loodzware goodiebox mee, die het slepen meer dan waard was.

jamie magazine

Ik heb er enorm van genoten, van de workshops, van de lieve bloggers en van de inspirerende dag. bedankt team Jamie!

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in