Landmarkt Amsterdam

Het leuke aan Frankrijk vind ik de grote hypermarchés! Urenlang kan ik me daar vermaken, kijkend naar de verse vis en vleessoorten, bijzondere groentes en patisserie. Dat is heel wat anders dan de gemiddelde Nederlandse supermarkt.

Toch lijkt Nederland nu ook aardig aan de weg te timmeren met initiatieven als Marqt en Landmarkt. Ik mag me gelukkig prijzen dat deze winkels voor mij binnen handbereik zijn. Landmarkt is gevestigd in Amsterdam, op een rustig stukje gelegen met voldoende parkeergelegenheid.

Als een kind in een snoepwinkel voel ik mij in deze prachtige supermarkt. Bij binnenkomst komen de geuren van vers gemaakt eten je al tegemoet. In deze winkel zit een kleine eetgelegenheid waar je een gezonde hap, bakje koffie of een lekkernij kunt nuttigen. Ook worden er verse maaltijden bereidt, die je mee kunt nemen voor thuis.

landmarkt Amsterdam

En dan de schappen… ik word er blij van. Veel groente en fruit, mooie producten die er ontzettend goed uit zien. Bij de visafdeling blijf ik even staan! Ik heb een bijzondere fascinatie voor verse vis, ik vind het prachtig om te zien en de geur vind ik heerlijk. Verse vis, stinkt niet..! Prachtige rode mul, makreel en volop schaal- en schelpdieren en andere schatten uit de zee.

landmarkt Amsterdam

De vlees afdeling idem dito, prachtig vlees. Helaas voor mij was de eendenborst al uitverkocht. Maar dat kan gebeuren, ik neem het ze niet kwalijk. Ook heeft Landmarkt een prachtig assortiment kazen, zowel uit eigen land als van over de grens.

landmarkt Amsterdam

Landmarkt maakt mij blij. Ik hou van zulke winkels, waar de sfeer relaxed is, waar je niet omver geduwd wordt door gestresste moeders met jengelende kids. Nee.. Landmarkt maakt boodschappen doen leuk!

Iets voor jou?

www.landmarkt.nl

 

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in