CONTACT

 

Samenwerken of Adverteren

Uitpaulineskeuken.nl trekt dagelijks 25.000 bezoekers en dit aantal groeit dagelijks. Deze bezoekers staan garant voor ruim 3 miljoen pageviews per maand. Adverteren op mijn blog is de ideale manier om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij mijn lezers. Voor vragen over samenwerkingen en adverteren op mijn website, kun je contact opnemen met Wouter van de Kamp van Adfactor via wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of 070 33 88 880.

 

Publicaties omtrent mijn boek

Voor vragen over mijn kookboeken, het publiceren van recepten uit mijn boek en/of interview aanvragen verwijs ik je graag door naar Doris Zevenberen van Uitgeverij Prometheus via d.zevenbergen@pbo.nl.

 

Pers

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail – info@uitpaulineskeuken.nl

 

Producten toesturen

Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. Ik geef geen garanties met betrekking tot publicatie. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en transparant. Mail en vraag naar mijn postadres.

 

Recept-, voedings-, bewaar-  en overige vragen

Ik ben helaas op het punt gekomen dat ik niet meer op alle vragen en reacties kan reageren.Bekijk eerst de FAQ pagina en kijk of jouw vraag er tussen staat! Heb je vragen over een bepaald recept of een opmerking of aanvulling? Lees eerst de comments door, want waarschijnlijk staat je vraag er wel tussen. Zo niet, laat dan een reactie achter op de site. Ik check de comments iedere dag en probeer zoveel mogelijk antwoord te geven. Maar met meer dan 100 vragen en reacties per dag, lukt dit helaas niet altijd.  Geef ook vooral tips aan elkaar, zo kunnen we elkaar een beetje helpen.