Voorgerechten met vlees

Voorgerechten met vlees zijn een smaakvolle start van een maaltijd. Wij serveren op een diner graag koude voorgerechten met vlees, die je zo makkelijk of ingewikkeld kunt maken als je zelf wil. Geniet van de heerlijke recepten op deze pagina en de gezellige sfeer die deze gerechten met zich meebrengen. Eet smakelijk!

Onze favoriet
Bladerdeeg met feta en spinazie Favoriet

Bladerdeeg met feta en spinazie

Lees meer overBladerdeeg met feta en spinazie
Onze favoriet
3x amuse Favoriet

Kerst amuses: 3 makkelijke recepten

Lees meer overKerst amuses: 3 makkelijke recepten

Risotto met kip en spinazie

Lees meer overRisotto met kip en spinazie

Gyoza met kip

Lees meer overGyoza met kip

Spaanse pintxos: 3 x makkelijke hapjes

Lees meer overSpaanse pintxos: 3 x makkelijke hapjes

Quiche Lorraine

Lees meer overQuiche Lorraine

Boerenkoolsoep met mosterd en crème fraîche

Lees meer overBoerenkoolsoep met mosterd en crème fraîche

3x makkelijke kersthapjes

Lees meer over3x makkelijke kersthapjes

Steak tartare op 2 manieren: vlees én vega

Lees meer overSteak tartare op 2 manieren: vlees én vega

Witlofsoep met ham en kaas

Lees meer overWitlofsoep met ham en kaas

Rösti rondjes met opgeklopte feta

Lees meer overRösti rondjes met opgeklopte feta

Carpaccio bonbon

Lees meer overCarpaccio bonbon

Groentesoep met balletjes

Lees meer overGroentesoep met balletjes

Frisse salade met komkommer

Lees meer overFrisse salade met komkommer
Onze favoriet
hartige tompouce Favoriet

Hartige tompouce met geitenkaasmousse

Lees meer overHartige tompouce met geitenkaasmousse

Voorgerechten met vlees: voor elk wat wils

Voorgerechten met vlees bieden een breed scala aan mogelijkheden om iedereen (die vlees eet…) aan tafel blij te maken. Steak tartare is een klassiek gerecht waarbij rauw gehakt vlees wordt gemengd met kruiden en specerijen voor een intense smaakervaring. Het is een gewaagde keuze die liefhebbers van vlees zeker zal bekoren, maar het is geen gerecht dat iédereen bekoort. Eentje die dat vaak wel doet, is de carpaccio bonbon. Een verfijnde koud gerecht, waar dun gesneden rundvlees wordt opgerold met smaakvolle vulling van rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.. Het is een elegant entree die perfect is voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis.

In de warmere maanden vinden we meloen met ham een eenvoudig, maar klassiek voorgerecht waarbij de zoete smaak van meloen perfect samengaat met de zoutige ham. Liever wat anders? Vitello tonnato is een Italiaanse specialiteit waarbij dun gesneden kalfsvlees wordt geserveerd met een romige tonijnsaus. Deze combinatie van smaken biedt een heerlijke mix van texturen en zal de fijnproevers aan tafel absoluut aanspreken. Lekker om met kappertjes te serveren.

Koude voorgerechten met vlees: een mooie start van de maaltijd

Voorgerechten met vlees zijn niet alleen smaakvol, maar ook een uitnodiging tot genieten in goed gezelschap. Ons recept voor kipcocktail, een klassiek voorgerecht waarbij stukjes kip worden gemengd met een romige saus en geserveerd in een glas, is een gezellige keuze voor informele bijeenkomsten, zoals een borrel thuis. Hoef je er alleen nog maar wat goed brood, lekkere olijven en een olijfolie-dip bij te serveren, en je bent klaar!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in