Voorgerechten met vis

Voorgerechten met vis zijn een heerlijke manier om je maaltijd te beginnen en de smaakpapillen wakker te schudden. Vis biedt een overvloed aan smaken en texturen, waardoor het een veelzijdig ingrediënt is voor talloze voorgerechten. Of je nu kiest voor een verfijnde vis amuse, een frisse zeevruchtencocktail of een zwaarder voorgerecht vis, de volgende voorgerechten met vis gaan sowieso een hit zijn bij jou aan tafel.

Onze favoriet
Zalm carpaccio Favoriet

Zalm carpaccio

Lees meer over Zalm carpaccio
Pasteitje zalmragout Favoriet

Pasteitje zalmragout

Lees meer over Pasteitje zalmragout
Gemarineerde zalm in biet Favoriet

Gemarineerde zalm met biet

Lees meer over Gemarineerde zalm met biet
Crispy sushi bites Favoriet

Crispy sushi bites

Lees meer over Crispy sushi bites
Butter board Favoriet

Aziatisch butter board

Lees meer over Aziatisch butter board
Salade met gerookte zalm Favoriet

Salade met gerookte zalm

Lees meer over Salade met gerookte zalm
Springrolls recept Favoriet

Sushi springrolls met zalm

Lees meer over Sushi springrolls met zalm

Tonijn Tataki

tonijn tataki
Populair!
Lees meer over Tonijn Tataki
Spaanse pintxos Favoriet

Spaanse pintxos: 3 x makkelijke hapjes

Lees meer over Spaanse pintxos: 3 x makkelijke hapjes
Garnalen kroketjes Favoriet

Garnalen kroketjes met citroen-mayo

Lees meer over Garnalen kroketjes met citroen-mayo
Sandwichtaart Favoriet

Sandwich taart met zalm

Lees meer over Sandwich taart met zalm
Deviled eggs Favoriet

Deviled eggs met zalm

Lees meer over Deviled eggs met zalm
Kersthapjes Favoriet

3x makkelijke kersthapjes

Lees meer over 3x makkelijke kersthapjes
Ceviche Favoriet

Ceviche van kabeljauw

Lees meer over Ceviche van kabeljauw
Japanse plaattaart Favoriet

Japanse plaattaart met tonijn

Lees meer over Japanse plaattaart met tonijn
salade met zalm Favoriet

Salade met zalm

Lees meer over Salade met zalm

Populaire voorgerechten met vis

Een salade met dun gesneden plakjes gerookte zalm, geserveerd met ingelegde chioggia-bietjes en gegrilde groene asperges. Daarbij gaat een romige dressing van mierikswortel, mayonaise en crème fraîche. Een verfijnde en smaakvolle keuze! Of wat dacht je van een garnalencocktail: een klassieker met knapperige garnalen gemengd in een romige cocktailsaus, geserveerd op een bedje van knapperige sla. Een feestelijke favoriet. Wil je echt uitpakken, maak dan Fruits de Mer: een plateau vol verse zeevruchten, zoals oesters, mosselen, garnalen en krab, geserveerd met een knoflooksaus en vers stokbrood. Een echte traktatie voor liefhebbers van zeevruchten.

Veelgestelde vragen over voorgerechten met vis

Welke vis voorgerechten zijn het meest bekend?

Enkele van de bekendste visgerechten zijn zalmcarpaccio, garnalencocktail en fruits de mer. Ook coquilles, garnalenkroketten en tonijn tataki zijn populaire voorgerechten met vis.

Wat zijn lekkere combinaties met vis?

Vis gaat goed samen met frisse groenten, citrusvruchten, kruiden zoals dille en peterselie, en romige sauzen zoals hollandaisesaus.

Wat zijn fruits de mer?

Fruits de mer is een Franse term die ‘vruchten van de zee’ betekent en verwijst naar een assortiment van verse en rauwe zeevruchten, geserveerd met sauzen en brood.

Wat zijn populaire amuses met vis?

Populaire amuses met vis zijn onder andere vispaté, gerookte zalmbonbons en tonijntartaar.

Voorgerechten met vis bieden een scala aan smaken, van verfijnd tot fris en hartig. Of je nu kiest voor een klassieker of een creatieve variatie, een warm of een voorgerecht vis koud: met deze entrées begin je je diner goed. Geniet van de smaken van de zee!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.