Tosti recepten

Torenhoge tosti’s bouwen, wie houdt er niet van. Toch bak je ze thuis misschien bijna nooit, omdat – we citeren – “we ze nooit zo lekker als buiten de deur krijgen.” Dat kan dus mooi wél met ons lijstje tosti ideeën. Voor de klassieke tosti ham-kaas lopen we altijd warm, maar je kan er veel meer kanten mee op. We noemen: tosti met brie, tosti met tonijn, tosti met rookworst, pizzatosti, vlamtosti, tosti vol groenten en wat niet meer. Klodder ketchup, curry, mayo of andere tosti saus? In de pan of onder het ijzer? Met de volgende rits aan recepten maak je een lekkere tosti (of twee, drie…) en begin je fluitend aan de middag.

Tosti met rookworst

Lees meer overTosti met rookworst

Ei tosti van wraps

Lees meer overEi tosti van wraps

Tuna melt tosti's

Lees meer overTuna melt tosti's

Gegrilde groenten tosti's

Lees meer overGegrilde groenten tosti's

Pittige tosti met gehakt (vlamtosti)

Lees meer overPittige tosti met gehakt (vlamtosti)

Chorizo tosti's met gegrilde paprika

Lees meer overChorizo tosti's met gegrilde paprika

Tosti met brie en bacon

Lees meer overTosti met brie en bacon

Quesadilla met kaas en chorizo

Lees meer overQuesadilla met kaas en chorizo

Gezonde tosti

Wat zeg je nu, is tosti gezond? Natuurlijk is het maar net waar je de boterhammen mee belegt, maar er is zeker een manier om het op een gezondere tour te zetten: ei tosti van wraps, oftewel eieren, een wrap en je favoriete tosti beleg. Vlees, vis of vega(n), alles kan, alles mag. Waar we niet van het type zijn dat je iets moét maken, is dit er één waar we graag een uitzondering voor maken.

Tosti maken zonder ijzer

Zonder tosti apparaat een tosti maken, kan dat? En of! Pak de koekenpan erbij en bak de tosti in de pan. Topchefs zweren bij tosti’s in pannen. Knapperig van buiten, zacht van binnen. Precies zoals je ze wil!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in