Zelf appelsap maken

Zelf appelsap maken

Pure producten zijn helemaal hot! Bij mij staan er ook geen pakjes en kant en klare maaltijden in de kast. Puur eten en drinken hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Hetzelfde geldt voor vruchtensappen. De sappen die je in de supermarkt vindt hebben vaak een overdaad aan suiker. Deze suiker en andere conserveringsmiddelen worden toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen.

Zelf appelsap maken is niet zo moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een blender en vers fruit. Gelukkig is het “zomer” en hebben we vers fruit in overvloed.

Voor deze appelsap heb ik 3 appelen in stukjes gesneden en samen met het sap van een citroen geblend tot een lekkere dikke sap. Ik heb een combinatie genomen van 2 elstar appelen en 1 granny smith, maar je kan iedere appel gebruiken die je wilt.

Dit sapje is lekker dik en een klein beetje schuimig. Een echte vitaminebom! Dat kunnen we wel gebruiken nu!

Wat is jouw favoriete sapje?

zelf appelsap maken

Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

3.9 (13 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Appel Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in