Wraps met gehakt

Wraps met gehakt

Wraps met gehakt, het meest bekende en meest simpele wrap recept dat er bestaat.  Met een kleine twist, kan je van iets simpels toch iets bijzonders maken. Hoe je dat doet? Nou bijvoorbeeld door de wraps in de vorm van een kommetje te serveren. Zelfde recept, net zo makkelijk, maar het ziet er toch gelijk heel bijzonder uit. Zin in nog meer Mexicaanse inspiratie? Kijk hier dan even.

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 (meergranen) wraps (medium)
  • 200 gr gehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr tomatenblokjes (uit blik)
  • 100 gr maïs (uit blik)
  • 100 gr kidneybonen (uit blik)
  • 1 tl komijn
  • 1 tl paprikapoeder
  • Chilipeper en zout
  • Olijfolie

Lekker met

  • 30 gr cheddar
  • 60 gr ijsbergsla
  • 4 el zure room

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.

  2. Vet 4 ovenvrije schaaltjes in met wat olijfolie. Verdeel de wraps over de schaaltjes. Bak de wrapbowls in 8 – 10 minuten goudbruin en krokant.

  3. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn, fruit dit aan in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak dit rondom aan. Voeg de komijn, het paprikapoeder en chilipeper en zout naar smaak toe en bak dit mee.

  4. Snij de paprika in blokjes en voeg deze samen met de tomatenblokjes, maïs en kidneybonen bij het gehakt. Laat het mengsel even kort pruttelen en breng het naar wens nog verder op smaak met wat chilipeper en zout.

  5. Verdeel het gehaktmengsel over de wrapbowls. Verdeel daarover een klein beetje ijsbergsla, een el zure room en wat geraspte cheddar kaas. Serveer de wraps met gehakt meteen.

Wraps met gehakt

Tags

Familie recepten Makkelijke recepten Snelle recepten Gehakt Tomaat Wraps Mexicaanse recepten Notenvrije recepten Oven Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Hoofdgerecht

Wat vind jij van dit recept?

4.5 (2 stemmen)

27 september 2013


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in