Wrap bowl met Halloumi

Wrap bowl met Halloumi

Het is weer woensdag dus ik heb weer een Fast & Freshje voor jullie. Dit receptje voor Griekse wrap bowl is een fluitje van een cent. Als je wilt staat het binnen 10 minuten op tafel. Ik heb mijn ó zo geliefde Halloumi kaasje weer eens uit de koelkast getrokken. Voor wie Halloumi niet kent, het is een Grieks danwel Turks kaasje dat zich perfect laat grillen. De structuur is vrij stevig en de smaak is iets zoutigs. Super lekker vind ik het. Je kunt het bij de Turk halen, maar de Ap heeft het tegenwoordig ook.

En natuurlijk kan je hier ook gewoon een wrap van rollen, maar alles in een kom gooien, is nog wat sneller. En bovendien staat het ook wel heel gezellig. Vind je ook niet?

wrap bowl met halloumi

Ingrediënten voor 4 personen
4 wraps
75 gr veldsla
2 tomaten
Stukje komkommer
1 avocado
1 rode ui
200 gr Halloumi
Balsamico azijn

Zo maak je het
Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan (of in de magnetron). Verdeel ze over 4 kommen, zodat er een bowl ontstaat.

Laat een grillpan goed heet worden. Snij de halloumi in plakjes en grill ze aan weerszijden goudbruin. Ik gebruik geen olie. Als je pan heet genoeg is, koekt het niet aan.

Verdeel in de tussentijd de sla over de 4 kommen.

Snij de tomaten in partjes, de komkommer in plakjes, de avocado in reepjes en snipper de rode ui. Verdeel dit over de sla.

Maak het af met de plakjes gegrilde halloumi.

Drizzle wat balsamico azijn over de wrap bowl en klaar ben je.

wrap bowl met halloumi

Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Wraps Vegetarische recepten Hoofdgerecht

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in