
Witte chocolademelk
Witte chocolademelk maken? Dat is niet moeilijk. Een lekkere variatie op de traditionele warme chocolademelk. Deze witte chocolademelk wordt extra lekker door de toevoeging van vanille extract. Dat is ons geheime ingrediënt. En we voegen wat kaneel toe voor een extra touch. Serveer met wat zelfgebakken koekjes.


We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 4 pers.
- 400 gr witte chocolade
- 700 ml melk
- 4 kaneelstokjes
- 2 tl kaneelpoeder
- 0,5 tl vanille extract
Zo maak je het
Doe de melk, het vanille extract en kaneel (stokjes) in een steelpannetje.
Breek de witte chocolade in stukken en voeg toe. Zet op halfhoog vuur en laat de chocolade al roerende smelten.
Warm nog eens twee minuten door totdat de melk goed kookt. Verdeel de witte chocolademelk over 4 mokken.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan