Witte chocolademelk

Witte chocolademelk

Witte chocolademelk maken? Dat is niet moeilijk. Een lekkere variatie op de traditionele warme chocolademelk. Deze witte chocolademelk wordt extra lekker door de toevoeging van vanille extract. Dat is ons geheime ingrediënt. En we voegen wat kaneel toe voor een extra touch. Serveer met wat zelfgebakken koekjes.

 

 

 

Witte chocolademelk
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 pers.

  • 400 gr witte chocolade
  • 700 ml melk
  • 4 kaneelstokjes
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 0,5 tl vanille extract

Zo maak je het

  1. Doe de melk, het vanille extract en kaneel (stokjes) in een steelpannetje.

  2. Breek de witte chocolade in stukken en voeg toe. Zet op halfhoog vuur en laat de chocolade al roerende smelten.

  3. Warm nog eens twee minuten door totdat de melk goed kookt. Verdeel de witte chocolademelk over 4 mokken.

Witte chocolademelk

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (2 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Kinderrecepten Chocolade Hollandse recepten Kerst Herfst recepten Winter recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in