Witte chocolademelk

Witte chocolademelk

Witte chocolademelk maken? Dat is niet moeilijk. Een lekkere variatie op de traditionele warme chocolademelk. Deze witte chocolademelk wordt extra lekker door de toevoeging van vanille extract. Dat is ons geheime ingrediënt. En we voegen wat kaneel toe voor een extra touch. Serveer met wat zelfgebakken koekjes.

 

 

 

Witte chocolademelk
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 pers.

  • 400 gr witte chocolade
  • 700 ml melk
  • 4 kaneelstokjes
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 0,5 tl vanille extract
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Doe de melk, het vanille extract en kaneel (stokjes) in een steelpannetje.

  2. Breek de witte chocolade in stukken en voeg toe. Zet op halfhoog vuur en laat de chocolade al roerende smelten.

  3. Warm nog eens twee minuten door totdat de melk goed kookt. Verdeel de witte chocolademelk over 4 mokken.

Witte chocolademelk maken

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in