Wentelteefjes van suikerbrood
Deze heerlijke suikerbrood wentelteefjes zijn moeilijk te weerstaan. En ze zijn ook nog eens supermakkelijk om te maken. In nog geen 10 minuten tijd zet je deze wentelteefjes van suikerbrood op tafel. Hmm, wij zijn er dol op en zouden het liefst iedere dag wentelteefjes maken. Zo maakten we al eens een hartige versie, maar deze wentelteefjes met suikerbrood zijn nu onze favoriet hoor. Dit wentelteefjes recept is ook superlekker bij het paasontbijt of de paasbrunch, maar eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om dit recept voor wentelteefjes suikerbrood te maken.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 2-4 pers.
- 4 plakjes suikerbrood
- 200 ml melk
- 1 ei
- 1 tl kaneel
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gr rood fruit
- roomboter (om in te bakken)
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Meng de melk met het ei, de vanillesuiker en de kaneel met een vork of garde door elkaar.
Haal de plakken suikerbrood door het eimengsel. Bak het brood rondom bruin in een koekenpan met een klontje roomboter.
Beleg de suikerbrood wentelteefjes met rood fruit. Garneer met poedersuiker.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.