Wentelteefjes recept

Wentelteefjes van suikerbrood

Deze heerlijke suikerbrood wentelteefjes zijn moeilijk te weerstaan. En ze zijn ook nog eens supermakkelijk om te maken. In nog geen 10 minuten tijd zet je deze wentelteefjes van suikerbrood op tafel. Hmm, wij zijn er dol op en zouden het liefst iedere dag wentelteefjes maken. Zo maakten we al eens een hartige versie, maar deze wentelteefjes met suikerbrood zijn nu onze favoriet hoor. Dit wentelteefjes recept is ook superlekker bij het paasontbijt of de paasbrunch, maar eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om dit recept voor wentelteefjes suikerbrood te maken.

Wentelteefjes suikerbrood recept
ingredient ei
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 2-4 pers.

  • 4 plakjes suikerbrood
  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • 1 tl kaneel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gr rood fruit
  • roomboter (om in te bakken)
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Meng de melk met het ei, de vanillesuiker en de kaneel met een vork of garde door elkaar.

  2. Haal de plakken suikerbrood door het eimengsel. Bak het brood rondom bruin in een koekenpan met een klontje roomboter.

  3. Beleg de suikerbrood wentelteefjes met rood fruit. Garneer met poedersuiker.

Wentelteefjes maken
Suikerbrood wentelteefjes recept

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (10 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in