Watermeloen ijsjes

Watermeloen ijsjes

Deze watermeloen ijsjes wil je maken! Zonder suiker gemaakt van alleen maar watermeloen en limoensap en lekker dat ze zijn. De limoen maakt de ijsjes lekker fris en dat is wat we willen. Zelf de watermeloen ijsjes maken? Zorg dan dat je hier een speciale ijsjesvorm voor in huis hebt. Geloof ons: eenmaal dit meloen ijs geproefd, wil je niet meer anders. Ice ice baby! PS probeer ook eens dit zelfgemaakte bananen ijs.

Watermeloen ijsjes

De lekkerste gourmet recepten

Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.

We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.

ik wil het gratis e-book

Ingrediënten voor 4 ijsjes

  • 400 gr watermeloen
  • 4 limoenen

Materiaal

  • Ijsjesvorm
  • Staafmixer

Zo maak je het

  1. Snijd de watermeloen in stukken en verwijder het vruchtvlees.

  2. Doe de watermeloen in een maatbeker en pureer het geheel met een staafmixer. Je kunt het ook in de blender gooien.

  3. Pers de limoenen uit en meng het sap door het watermeloenmengsel.

  4. Giet het mengsel in een ijsjesvorm en laat de watermeloen ijsjes een nachtje uitharden in de vriezer.

Watermeloen ijsjes

Wat vind jij van dit recept?

4.4 (5 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

BBQ Gezonde tussendoortjes IJs Kinderrecepten Makkelijke recepten Gezonde recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Slanke recepten Suikervrij Vegan recepten Lente recepten Zomer recepten Nagerecht

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in