Menu
DSC_0058-3-710x380.jpg

Video: Recept Pesto Mozzarella Plukbrood

Het borrelbrood is een succesnummer op mijn blog. Al weken staat hij in de top 5 van meest gelezen recepten. En ik kan dat wel begrijpen, dit plukbrood is ontzettend lekker en heel makkelijk om te maken. Vandaag laat ik je in een video zien hoe makkelijk het is.

Ik heb het plukbrood deze keer met pesto en mozzarella gemaakt en dat is lekker, misschien nog wel lekkerder dan mijn kaas-kruidenboter versie. De mozzarella smelt zo lekker en dan krijg je van die heerlijke kaasslierten. Loopt het water je al in de mond?, kijk dan snel hoe ik het maak.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten voor 1 brood
1 afbak stokbrood (een beetje een dikke)
Pesto
Mozzarella (een maxi)

plukbrood met pesto

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden.

Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in. Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.

Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.

Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.

Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.

Smullen!

plukbrood met pesto

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan