Menu
pan-con-tomate-1-710x380.jpg

Video: Recept Pan con Tomate

Back to normal! Volgens mij zijn jullie allemaal weer terug van vakantie en is het gewone leventje weer begonnen. Als je deze zomer in Spanje bent geweest, heb je vast en zeker een keer Pan con Tomate gegeten. Heb je dat even gemist?, geen nood want ik laat je zien hoe je dit zelf maakt.

Vanaf nu kun je iedere week een video verwachten op mijn blog. Ik geef je kooktips, maak snelle receptjes, vlog tijdens leuke events en af en toe komt er een video review voorbij. Vinden jullie dat leuk? Vergeet je dus niet te abonneren op mijn kanaal. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe video’s.

Klik hier als je video niet kunt zien.

Ingrediënten voor 1 persoon
2 boterhammen
1 tomaat
1 teen knoflook
Olijfolie
Zeezout

Zo maak je het
Rooster de boterhammen aan weerszijden goudbruin. Dit kan in een grillpan, maar ook in een broodrooster.

Pel de knoflookteen en wrijf de boterhammen hier mee in.

Snij de tomaat horizontaal door. Wrijf de boterham in met de tomatenpulp. Het gaat enkel om het binnenste van de tomaat, het vel kan je weggooien.

Besprenkel de pan con tomate met wat olijfolie en wat zeezout.

pan con tomate

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan