
Vegan wraps
Liever plantaardig vandaag? Maak dan deze vegan wraps met avocado, kikkererwten en vegan feta. Een lekker en gezond wraprecept. Ideaal voor lunch, als lichte avondmaaltijd of om mee te nemen naar je werk. PS wil je vaker plantbased eten? Bekijk dan ook onze andere vegan recepten.



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 4 x wraps
- 4 el hummus
- 100 gr vegan feta
- 8 x snack komkommer
- 2 avocado's
- 200 gr kikkererwten
- 1 teentje knoflook
- 1 el citroensap
- 3 takjes dille
- Peper en zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Leg apart.
Verwijder de pit uit de avocado’s en snijd in blokjes. Snijd de snack komkommers in plakjes. Spoel de kikkererwten af onder de kraan en laat uitlekken. Snijd vegan feta in blokjes. Doe dit in een kom.
Hak de knoflook en de dille fijn. Voeg dit samen met een el citroensap en een el olie bij de kikkererwten. Breng op smaak met peper en zout en roer om.
Besmeer de vegan wraps met hummus. Doe de vulling in de wraps en rol ze op. Serveer meteen of bewaar tot gebruik in de koelkast.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan