Vegan wraps
Liever plantaardig vandaag? Maak dan deze vegan wraps met avocado, kikkererwten en vegan feta. Een lekker en gezond wraprecept. Ideaal voor lunch, als lichte avondmaaltijd of om mee te nemen naar je werk. PS wil je vaker plantbased eten? Bekijk dan ook onze andere vegan recepten.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 x wraps
- 4 el hummus
- 100 gr vegan feta
- 8 x snack komkommer
- 2 avocado's
- 200 gr kikkererwten
- 1 teentje knoflook
- 1 el citroensap
- 3 takjes dille
- Peper en zout
- Olijfolie
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Leg apart.
Verwijder de pit uit de avocado’s en snijd in blokjes. Snijd de snack komkommers in plakjes. Spoel de kikkererwten af onder de kraan en laat uitlekken. Snijd vegan feta in blokjes. Doe dit in een kom.
Hak de knoflook en de dille fijn. Voeg dit samen met een el citroensap en een el olie bij de kikkererwten. Breng op smaak met peper en zout en roer om.
Besmeer de vegan wraps met hummus. Doe de vulling in de wraps en rol ze op. Serveer meteen of bewaar tot gebruik in de koelkast.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in