Borrelhapje met avocado, geitenkaas en granaatappel
De TUC insiders zijn bekend en inmiddels heb ik al heel veel lekkere TUC creaties voorbij zien komen op Instagram met de #TOPYOURTUC. Zelf maakte ik nog een lekkere variatie van een TUC met avocado, geitenkaas en granaatappel. Heerlijk fris! Ik serveerde het op een TUC Zaden & Bieslook. Deze smaken passen er goed bij. Het zoute, frispittige biscuitje met de romige avocadospread, de zachte geitenkaas, afgemaakt met frisse granaatappelpitjes. Lekker hapje hoor. Je maakt het in een handomdraai en op deze manier zet je toch iets origineels op tafel. Ik zie het al helemaal voor me. Een schaal vol met verschillende TUCjes die allemaal op een andere manier belegd zijn. En dan gezellig met je vrienden alles delen en proeven.
En dan is het nu tijd voor mijn creatie. De TUC met avocado, geitenkaas en granaatappelpitjes.
Ingrediënten voor 1 pak
1 pak TUC Zaden & Bieslook
1 rijpe avocado
1 el yoghurt
100 gr zachte geitenkaas
50 gr granaatappelpitjes
Paar takjes bieslook gehakt
Peper en zout
Zo maak je het
Halveer de avocado en prak het vruchtvlees glad met een vork.
Breng de avocadospread op smaak met 1 eetlepel yoghurt, peper en zout en wat fijngehakte bieslook.
Besmeer de TUC Zaden & Bieslook met de avocadospread. Verkruimel de geitenkaas over de avocado. Garneer de TUCjes met wat granaatappelpitjes.
Dit bericht is in samenwerking met TUC, lees hier mijn disclaimer.
De nieuwste recepten in je inbox?
De nieuwste recepten in je inbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten & meer.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in