Tosti met rookworst
Dit is een heerlijk tosti recept. Dit keer geen tosti ham-kaas, maar een tosti met rookworst. En dat is me toch een partij lekker, echt waar! Deze tosti met rookworst moet je gewoon een keer maken om het zelf te ervaren. Perfect voor op de koude winterdagen. Na deze tosti met rookworst kun jij de hele middag weer vooruit. Het recept is supersimpel. Het belangrijkste is het scoren van een goede rookworst. Wij gebruiken steevast die van de Hema, omdat ze gewoon het lekkerst zijn. Ben je benieuwd naar onze andere tosti recepten voor wat inspiratie? Die kun je hier bekijken.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 st.
- 1 (vega) rookworst
- 2 plakken desembrood
- 30 gr zuurkool
- 20 gr Gruyère kaas
- 1 el mayonaise
- 2 el grove mosterd
Zo maak je het
Bereid de rookworst in een pan met water volgens de instructies van de verpakking.
Snijd 1/4 van de rookworst in plakjes.
Smeer de boterhammen in met 1 el grove mosterd.
Beleg de boterhammen met de zuurkool. Knijp dit van tevoren goed uit.
Verdeel de plakjes rookworst over de zuurkool.
Verdeel de kaas over de rookworst en grill de tosti goudbruin.
Serveer de rookworst tosti met mosterdmayonaise. Meng hiervoor 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel grove mosterd
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan