Tosti met rookworst
Dit is een heerlijk tosti recept. Dit keer geen tosti ham-kaas, maar een tosti met rookworst. En dat is me toch een partij lekker, echt waar! Deze tosti met rookworst moet je gewoon een keer maken om het zelf te ervaren. Perfect voor op de koude winterdagen. Na deze tosti met rookworst kun jij de hele middag weer vooruit. Het recept is supersimpel. Het belangrijkste is het scoren van een goede rookworst. Wij gebruiken steevast die van de Hema, omdat ze gewoon het lekkerst zijn. Ben je benieuwd naar onze andere tosti recepten voor wat inspiratie? Die kun je hier bekijken.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 1 st.
- 1 (vega) rookworst
- 2 plakken desembrood
- 30 gr zuurkool
- 20 gr Gruyère kaas
- 1 el mayonaise
- 2 el grove mosterd
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Bereid de rookworst in een pan met water volgens de instructies van de verpakking.
Snijd 1/4 van de rookworst in plakjes.
Smeer de boterhammen in met 1 el grove mosterd.
Beleg de boterhammen met de zuurkool. Knijp dit van tevoren goed uit.
Verdeel de plakjes rookworst over de zuurkool.
Verdeel de kaas over de rookworst en grill de tosti goudbruin.
Serveer de rookworst tosti met mosterdmayonaise. Meng hiervoor 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel grove mosterd
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in