Tosti met brie en bacon

Tosti met brie en bacon

Deze tosti met brie en bacon komt vast als geroepen als je gisteren een zware dag gehad hebt..Misschien lig je wel met een kater op bed na de gezellige Koningsdag. Dan heb ik het perfecte antikater maaltje voor je. Deze overheerlijke tosti met brie, bacon en appel. Yum! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb na een gezellige avond altijd zin in comfortfood. En dat is precies met deze tosti met brie en bacon het geval. Je hoeft er absoluut niet lang voor in de keuken te staan. Deze tosti is in een mum van tijd klaar.

Hebben jullie gisteren een gezellige dag gehad? Wat heb je gedaan? Ik ben zelf het altijd gezellige Haarlem in geweest. Lekker rondgestruind. Dit was zelfs de eerste keer dat ik Koningsdag in mijn stad heb gevierd. Best bizar, aangezien ik al negen jaar in Haarlem woon. Hopelijk hebben jullie ook een leuke dag gehad met veel zon, lekker eten (lees: oranje tompouce) en gezelligheid.

Tosti met brie en bacon

Ingrediënten voor 4 tosti’s 
1 appel
100 gr bacon
200 gr brie
8 dikke plakken brood

Zo maak je het
Bak de bacon goudbruin in een koekenpan.

Schil de appel en snijd in dunne plakjes. Snijd de brie ook in dunne plakjes.

Beleg de boterham met een paar plakjes brie, wat bacon en appel.

Grill de boterhammen goudbruin in de pan, oven of op de grill. Serveer met ketchup.

Tosti met brie en bacon

Tosti met brie en bacon

Tosti met brie en bacon

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Tags

Tosti Lunch

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in