tapenade maken

Tomaten tapenade (video)

Wist je dat je tomaten tapenade heel makkelijk zelf kan maken?  In deze nieuwste video laten we je zien hoe dat moet. Lekker voor op een stokbroodje of toastje. Voor deze tomatentapenade heb je slechts een paar ingrediënten nodig. De meeste heb je waarschijnlijk al in huis liggen, dus waar wacht je nog op?

Tapenade maken

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 bakje

  • 150 gr semi gedroogde tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 40 gr Parmezaan
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 4 takjes basilicum
  • Peper en zout
  • Olijfolie
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Doe de zongedroogde tomaatjes in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Het is handig om de parmezaan en de basilicum wat kleiner te snijden, zodat het makkelijker mixt. Mix alle ingrediënten 1 a 2 minuten totdat het een grove spread wordt.

  2. Serveer de tomaten tapenade op een lekker broodje of toastje. Je kunt de tapenade ongeveer 3 dagen bewaren in de koelkast.

tomaten tapenade
tapenade maken

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (3 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in