Tomaten tapenade (video)

Tomaten tapenade (video)

Wist je dat je tomaten tapenade heel makkelijk zelf kan maken?  In deze nieuwste video laten we je zien hoe dat moet. Lekker voor op een stokbroodje of toastje. Voor deze tomatentapenade heb je slechts een paar ingrediënten nodig. De meeste heb je waarschijnlijk al in huis liggen, dus waar wacht je nog op?

Tapenade maken

Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 1 bakje

  • 150 gr semi gedroogde tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 40 gr Parmezaan
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 4 takjes basilicum
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Doe de zongedroogde tomaatjes in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Het is handig om de parmezaan en de basilicum wat kleiner te snijden, zodat het makkelijker mixt. Mix alle ingrediënten 1 a 2 minuten totdat het een grove spread wordt.

  2. Serveer de tomaten tapenade op een lekker broodje of toastje. Je kunt de tapenade ongeveer 3 dagen bewaren in de koelkast.

Tomaten tapenade (video)
Tomaten tapenade (video)

Wat vind jij van dit recept?

4.1 (8 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Basisrecepten Makkelijke recepten Snelle recepten Tomaat Italiaanse recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Notenvrije recepten Slanke recepten Suikervrij Lente recepten Zomer recepten Borrelhapjes Saus, dressing, dips

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in