
Tomaten tapenade (video)
Wist je dat je tomaten tapenade heel makkelijk zelf kan maken? In deze nieuwste video laten we je zien hoe dat moet. Lekker voor op een stokbroodje of toastje. Voor deze tomatentapenade heb je slechts een paar ingrediënten nodig. De meeste heb je waarschijnlijk al in huis liggen, dus waar wacht je nog op?
Tapenade maken

Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 1 bakje
- 150 gr semi gedroogde tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 40 gr Parmezaan
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- 4 takjes basilicum
- Peper en zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Doe de zongedroogde tomaatjes in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Het is handig om de parmezaan en de basilicum wat kleiner te snijden, zodat het makkelijker mixt. Mix alle ingrediënten 1 a 2 minuten totdat het een grove spread wordt.
Serveer de tomaten tapenade op een lekker broodje of toastje. Je kunt de tapenade ongeveer 3 dagen bewaren in de koelkast.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan