Tomaten tapenade (video)
Wist je dat je tomaten tapenade heel makkelijk zelf kan maken? In deze nieuwste video laten we je zien hoe dat moet. Lekker voor op een stokbroodje of toastje. Voor deze tomatentapenade heb je slechts een paar ingrediënten nodig. De meeste heb je waarschijnlijk al in huis liggen, dus waar wacht je nog op?
Tapenade maken
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 1 bakje
- 150 gr semi gedroogde tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 40 gr Parmezaan
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- 4 takjes basilicum
- Peper en zout
- Olijfolie
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Doe de zongedroogde tomaatjes in de kom van je keukenmachine. Voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Het is handig om de parmezaan en de basilicum wat kleiner te snijden, zodat het makkelijker mixt. Mix alle ingrediënten 1 a 2 minuten totdat het een grove spread wordt.
Serveer de tomaten tapenade op een lekker broodje of toastje. Je kunt de tapenade ongeveer 3 dagen bewaren in de koelkast.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in