
Strawberry Daiquiri
De strawberry daiquiri is een all-time favorite. Hoogste tijd om hem zelf te maken, en dat is helemaal niet ingewikkeld. Je maakt deze cocktail frozen, dat wil zeggen dat je een flinke hand ijs toevoegt. Ideaal voor een bloedhete dag. En nu extra lekker omdat de aardbeien in het seizoen zijn. De aardbeiencocktail bestaat uit witte rum, aardbeien, limoen en suikerwater, siroop dus. Het suikerwater maak je door 1 deel water met 2 delen suiker te mengen. Je kunt dit verhitten dan smelt de suiker meteen, of gewoon even roeren totdat de suiker is opgelost. Je kunt ook een aardbeiensiroop gebruiken. Benieuwd naar onze andere cocktailrecepten?



Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 1 cocktail
- 30 ml rum
- Sap van een halve limoen
- 1 el (aardbeien) siroop
- 6 aardbeien
- Handje ijsklontjes
Zo maak je het
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
Doe alle ingredienten in een blender en blend er een gladde massa van. Let er wel op dat je blender ijs kan crushen, want anders kan je blender hierdoor kapot gaan.
Serveer de strawberry daiquiri in een mooi glas, eventueel met een aardbeitje op het randje.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan