Starbucks Red Berry & Banana Yoghurt Frappuccino

Starbucks Red Berry & Banana Yoghurt Frappuccino

Starbucks heeft onlangs 2 nieuwe frappuccino’s op de markt gebracht. Deze yoghurt frappuccino’s zijn zoals de naam al zegt op basis van yoghurt. In Spanje proefde ik al de banana yoghurt frappuccino en onlangs moest de red berry versie er ook aan geloven. Ik was in Amsterdam, het was warm en ik had zin in iets fris. En dan is zo’n yoghurt frappu wel heel lekker.

yoghurt frappuccino 1

Ik doe altijd mijn best om goede recepten te ontfutselen. Bij Starbucks doen ze daar nogal moeilijk over. Maar gelukkig kan ik zelf ook wel wat. Al eerder maakte ik de coffee frappuccino en nu was de banana & red berry yoghurt frappuccino aan de beurt. Eigenlijk is het gewoon een smoothie met veel ijs. Ik heb een iets gezondere versie gemaakt. Heb je zin om uit te pakken, gebruik dan gecondenseerde melk in plaats van honing. Stiekem is dat het lekkerste.

Ik maakte deze frappu’s in mijn Magimix Blender. Daar kunnen jullie aanstaande donderdag de review over lezen. Ik kan je alvast verklappen dat het echt een topapparaat is. Binnen een handomdraai maalt hij ijsklontjes fijn. Ideaal dus als je net zo dol bent als ik op de frappuccino’s van Starbucks.

Starbucks Banana Yoghurt Frappuccino
starbucks yoghurt frappuccino

Blend 1 banaan met 100 ml volle yoghurt, een scheutje honing of gecondenseerde melk en een flinke hand ijsklontjes tot een gladde massa. Drink hem meteen op.

Starbucks Red Berry Yoghurt Frappuccino
starbucks yoghurt frappuccino
Blend 1 hand rood fruit (bramen, blauwe bessen, aardbeien) met 100 ml volle yoghurt, een scheutje honing of gecondenseerde melk en een flinke hand ijsklontjes tot een gladde massa. Drink hem meteen op.

starbucks yoghurt frappuccino

O nog even een tip. Gecondenseerde melk koop je in de supermarkt. Het zit in een blikje en vaak staat het bij de koffiemelk. Het is heerlijk zoet en heeft een karamelachtige smaak.

Om het Voedselzandloper proof te maken, moet je de honing weglaten en plantaardige yoghurt gebruiken.

Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in