
Spicy noodles
Ben jij dol op de Aziatische keuken? Dan is dit makkelijke spicy noodles recept echt iets voor jou! De rijstnoedels overgieten we met kokend hete olie (opgepast, dus!), dat maakt ze zo lekker. Heet en kruidig, maar precies de juiste dosis spice om je smaakpapillen te prikkelen. En je kunt uiteraard de hoeveelheid chili flakes in dit recept aan te passen om het extra pittig of juist wat milder maken, afhankelijk van jouw voorkeur.
Wil je zien hoe we dit recept maken? Bekijk dan hier onze video op Instagram.



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 2 el chili flakes
- 3 teentjes knoflook
- 1 sjalot
- 125 ml hete olie
- 1 el zout
- 225 gr rijstnoedels
- 2 stengels bosui
- 1,5 el sesamzaad
- 1 limoen (in partjes)
Zo maak je het
Hak de knoflook en snij de sjalot fijn, doe dit in een kommetje samen met de peper, zout & chili flakes.
Verwarm de olie in een pannetje tot 180 graden en giet de olie voorzichtig over de ingrediënten in het kommetje.
Wel de rijstnoedels in gekookt water en doe ze in een kom, giet er 2 – 3 eetlepels chili olie overheen en garneer met de bosui, het sesamzaad en partjes limoen. Enjoy!
Wil je zien hoe we dit recept maken? Klik dan hier onze video op Instagram.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan