Pizzadeeg maken
Pizza maken van kant-en-klaar pizzadeeg is lekker (makkelijk) hoor, begrijp ons niet verkeerd, maar voor de échte Italiaanse pizza is huisgemaakt pizzadeeg maken een dikke pré. Pak een luie weekenddag en ga aan de bak met zelfgemaakt pizzadeeg. We delen het basisrecept pizzadeeg maken, waarmee het werkelijk elke beginnende bakker lukt.
Zelf pizza beleggen
De pizzabodem bepaalt grotendeels het succes. Eens! Wat ook een grote rol speelt, is hoe je de pizza belegt. Met maar een paar ingrediënten maak je de beste pizza’s. Vandaar tips voor vis, vlees en vega toppings. Geef je ogen de kost met alle pizzasoorten die de revue passeren. En we delen ook favoriete ‘familieleden’ van de originele pizza: plaatpizza, pizzatosti, bloemkoolpizza, glutenvrije pizza en de Turks brood pizza.
Pizza uit de oven
Pizza gewoon in de oven afbakken, kan. Maar als je echt een krokante korst wil, kan je de pizza ook heel goed op een steen bakken. Eens wat anders is het om een pizza op de barbecue, in de airfryer of in een echte pizzaoven te maken. Wist je dat je zelfs een pizza in een pan kan bakken (lees: panpizza)? Is zo! Veel heb je niet nodig. Mag je drie keer raden wat hier vanavond op tafel staat, het begint met een ‘P!’