Video Salted Caramel Latte Macchiato

Video Salted Caramel Latte Macchiato

Sponsored. Ik ben een echte coffeelover. Meestal drink ik iedere dag een cappuccino en de rest van de dag gewone koffie. Afgewisseld met water natuurlijk. Soms vind ik het ook leuk om uit te pakken met een speciale koffie, zoals een latte macchiato of een frappuccino.

Ik heb een lekker receptje voor jullie bedacht, namelijk de Salted Caramel Latte Macchiato. In dit recept komt het beste van twee werelden samen. Koffie en Salted Caramel. Ik hou er van! Het zoute van de caramel past goed bij het zoete van de slagroom. Hier kan je echt even van genieten. Lekker als het buiten koud is, op de bank met dit warme drankje. Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar dat doe ik niet. Ik geef jullie nu snel het recept, zodat je meteen aan de slag kan en snel kan proeven.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten voor 1 Latte Macchiato

1 el caramel siroop
1 kopje espresso
1 kopje melk
Een snufje Fleur du Sel
Slagroom (uit een bus)

Zo maak je het

Schenk de caramel siroop in een glas.

Ik gebruik de Delonghi Lattissima Touch van Nespresso. Hier kan je alle soorten koffie mee maken, van een espresso tot aan een lungo, maar ook latte macchiato’s en cappuccino’s. Ik gebruik voor dit recept een nespresso cupje in de smaak Roma.

Doe het cupje in het apparaat. Zorg dat er voldoende water en melk in het apparaat zit.

Druk de Latte Macchiato knop in. Nu doet het apparaat zijn werk.

Om het af te maken spuit je een toef slagroom op de koffie. Drizzle er tot slot nog een beetje caramelsiroop overheen en als laatste voeg je nog een snufje Fleur du Sel toe.

Genieten maar!

Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit bericht is in samenwerking met Nespresso, lees mijn disclaimer.

feest pauline en annika

We zijn genomineerd!

We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.

Stemmen

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in