Menu

Risotto van orzo + Test gratis HelloFresh

Geen idee wat je moet eten? Of heb je te weinig tijd? Maar je wil toch vers en lekker eten. Dan is dit echt iets voor jou. Het recept voor deze risotto van orzo met paddenstoelen heb ik niet zelf bedacht. Het is van HelloFresh. Ik ben al jaren ambassadeur en dat is niet zonder reden, ik ben echt fan van het concept. Orzo is officieel pasta, maar het heeft de vorm van een rijstkorrel en leent zich dus ook prima voor een risotto. Iets anders dan de originele variant maar minstens zo lekker. Kende jij het al?

Dat is het leuke van een maaltijdbox, je ontdekt nieuwe ingrediënten die je misschien nog niet eerder geproefd hebt. De gerechten zijn afwisselend, vers en lekker. Je kan kiezen voor snelle Quick & Easy recepten, slanke balansrecepten of juist lekker bourgondische premium recepten.  En in de loop der jaren is het abonnement heel flexibel geworden, pauzeren en stopzetten gaat heel gemakkelijk in de app. En nu heb ik wat leuks. Want jij kan het gratis testen! En doe je mee aan onze challenge? Dan maak je ook nog kans op 3 HelloFresh boxen naar keuze.

Word topmember en doe mee

Wij zijn op zoek naar jou! Lijkt het jou ook leuk om eens in de huid van een foodblogger te kruipen? Dat kan! Je kunt je nu aanmelden voor de Topmember actie van HelloFresh & Uit Pauline’s Keuken. Je mag net als ons een HelloFresh box uitproberen en reviewen.

Als je geselecteerd wordt als topmember krijg je een HelloFresh box thuisgestuurd. Woohoo! Vervolgens ga je als topmember aan de slag met drie leuke opdrachtjes op social media. De winnaar wint een leuke prijs. En eeuwige roem!

Deze opdrachten zullen gemaakt moeten worden in de periode van 26 okt. – 1 nov. 2020. Zorg er dus voor dat je tijd hebt in deze periode om met de opdrachten aan de slag te gaan.

Wat moet je doen?

Er worden uiteindelijk 15 topmembers geselecteerd die met de HelloFresh box aan de slag mogen gaan. Je kunt je aanmelden t/m 11 oktober 2020. De 15 geselecteerden krijgen een persoonlijk mailtje van ons. De winnaar van deze Topmember actie krijgt ook nog een leuke prijs, namelijk 3 gratis HelloFresh boxen en we delen jouw foto op onze blog.

Helaas kan niet iedereen meedoen, maar hou de site en onze social kanalen in de gaten, want later dit jaar zullen er nog meer leuke acties volgen. Als member heb je altijd toegang tot deze acties.

Ja ik wil dit

Doe je mee? Vul dan nu dit formulier in. Heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort aan de slag met HelloFresh! Als je het formulier ingevuld hebt krijg je een mailtje waarin je, je aanmelding moet bevestigen. Heb je het mailtje niet ontvangen? Check even je spam box.

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 335 gr orzo
  • 500 gr kastanjechampignons
  • 2 courgettes
  • 2 uien
  • 8 st lente ui
  • 700 ml (kippen)bouillon
  • 80 gr walnoten
  • 100 gr geraspte kaas
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Pel en snipper de ui. Was de courgette en snijd deze in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Bak dit aan in een pan in iets olijfolie.

  2. Voeg de orzo toe en bak dit kort mee. Voeg vervolgens de bouillon toe en plaats de deksel op de pan. Kook de risotto van orzo in 10 tot 12 minuten gaar. Roer tussentijds om. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Voeg de geraspte kaas toe. Garneer de risotto van orzo met de gehakte walnoten.

Dit bericht is in samenwerking met HelloFresh, lees mijn disclaimer.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST