![Warme choco maken](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/smush-webp/2018/12/Roze-warme-chocolademelk-3-3.jpg.webp)
Roze warme chocolademelk
Heb jij wel eens roze warme chocolademelk gedronken? Nee? Dan moet daar snel verandering in komen. Wij maken deze roze warme chocolademelk niet met kleurstof, maar met ruby chocolade. Dit is roze chocola met een beetje een bessensmaak. De roze kleur komt van de gebruikte cacaobonen. Het smaakt dus een beetje als een witte chocolade met bessen. Superlekker en perfect om warme chocolademelk mee te maken. Het ziet er ook meteen heel leuk uit door de vrolijke, roze kleur. En wat is er nou lekkerder dan met een warme choco op de bank te ploffen in de winter? Netflix on repeat en relaxen maar.
Ruby chocolade
Deze roze warme chocolademelk is net iets zoeter dan een normale choco. Dus je hebt aan één glas echt genoeg. Door de roze kleur is het ook een leuk drankje om te serveren op bijvoorbeeld een babyshower of themafeestje. En je kunt nog veel meer lekkere dingen maken met de ruby chocolade. Wij maakten onlangs deze panna cotta’s. Of maak er een chocoladefondue van. Ook superlekker!
![Roze chocolademelk](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/smush-webp/2018/12/Roze-warme-chocolademelk-4-4.jpg.webp)
![ruby chocolade](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/smush-webp/2018/04/Foto-30-03-18-17-11-48.jpg.webp)
![Nieuwsbrief icoon](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/uploads/2024/05/Ontwerp-zonder-titel-2.png)
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 glas
- 200 ml melk
- 50 gr ruby chocolade
- Gevriesdroogde frambozen
- Slagroom
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de melk in een steelpannetje en voeg hier de Ruby chocolade al roerend aan toe. Als de chocola gesmolten is, is het klaar.
Maal de gevriesdroogde frambozen fijn. Giet de warme chocolademelk in een glas.
Spuit een toef slagroom op de warme choco en decoreer met de fijngemalen frambozen.
![Warme choco maken](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/smush-webp/2018/12/Roze-warme-chocolademelk-3-3.jpg.webp)
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.