
Nacho’s met brie
Brie-lovers opgelet, ik heb weer een heerlijk recept voor jullie klaar staan. Nacho’s met Président brie! Klinkt goed he? Wat mij betreft een perfecte snack voor bij de zondagmiddag borrel. Je zet het ook nog eens supersnel op tafel, want binnen 5 minuten is dit heerlijke hapje klaar. Niets zo heerlijk als gesmolten brie, nachochips, olijfjes en wat zongedroogde tomaatjes. Zo simpel, maar oh zo lekker. Maar dat is nog niet alles. Ik deel namelijk ook 10 verrukkelijke hapjes met brie die bedacht zijn door mijn insiders. Ik heb van alles lekkers voorbij zien komen op social media de laatste tijd. Ik ben daarom ook supertrots op mijn insiders, want het ene lekkere hapje na het andere kwam voorbij. Jullie zijn lekker creatief bezig geweest. Ik heb voor de komende tijd weer genoeg inspiratie voor de zondagmiddag borrel in ieder geval.
IBegin jij ook al te watertanden? Wat is jouw favoriete hapje met Président brie? En dan is het nu tijd voor mijn recept van nacho’s met brie. Supermakkelijk en snel klaar, precies wat we willen in het weekend!
Ingrediënten voor 1 schaal
150 gr nacho chips
100 gr Président brie
80 gr zongedroogde tomaatjes
50 gr groene olijven
0,5 rode ui
paar takjes peterselie, fijngehakt
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).
Snijd de olijven in plakjes en de rode ui in ringen. Doe de nacho’s in een ovenschaal. Verdeel hierover de brie, de tomaatjes, de olijven en de rode ui.
Zet de nacho’s 5 minuten in de oven, totdat de brie gesmolten is.
Serveer de nacho’s met brie met wat fijngehakte peterselie.
Dit bericht is in samenwerking met Président, lees hier mijn disclaimer.

De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookWas het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan