
Pulled Chicken uit de slowcooker
Slowcooker recepten, die ontbraken nog op de site. We hadden dus een goede reden om deze pulled chicken uit de slowcooker te maken. Pulled chicken maken kan op meerdere manieren, maar de slowcooker is echt ideaal hiervoor. Het is namelijk de perfecte manier om vlees langzaam te garen. In een paar uur tijd heb je heerlijke malse kip, zonder er naar om te kijken. Lekker voor in deze pulled chicken wrap bijvoorbeeld. Erbij serveren we onze beroemde koolsla en homemade barbecuesaus. Echt een topcombinatie.
Met de slowcooker kook je in een paar uur tijd je kip heerlijk mals. En je hebt er geen omkijken naar. Handig!
Kip uit de slowcooker
De pulled chicken maken we in de Russell Hobbs multicooker. Dit is zo’n fijn apparaat en hij ziet er ook nog mooi uit. Je kan de pan loskoppelen van het apparaat en gewoon op tafel zetten. Handig voor als je nog een keer wilt opscheppen. En dat wil je bij dit pulled chicken recept. Met de multicooker van Russell Hobbs kun je heel veel. Je kunt eten warmhouden, stomen, koken, schroeien, roosteren en slowcooken. Ook zit er een speciale rijstkookmodus op. Superhandig! Met de slowcook modus kook je in 8 uur je kip heerlijk mals. Heb je wat meer haast? Kies dan de slowcook hoog functie, dan is het binnen 4 uur gepiept. En in de tussentijd kun je allerlei andere dingen doen, je hoeft er niet bij te blijven staan. Het gebruik is ook supersimpel. Je voegt water en de ingrediënten toe, drukt op de knop en 4 uur later is je gerecht klaar. En de pan? Die kan gewoon in de vaatwasser. Daar houden we van!



We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 4 personen
- 600 gr kippendijfilet
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 200 ml barbecuesaus (recept)
- 50 ml water
- Peper en zout
Lekker met
Zo maak je het
Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Hak de knoflook fijn.
Doe de kippendijfilets samen met de ui, knoflook, barbecuesaus en het water in de multicooker. Zet hem op de laagste stand van de slowcook modus en gaar de kip met de deksel erop in 4 uur gaar. Laat de deksel het laatste half uur van de slowcooker zodat de saus wat in kan dikken. Houd je heel veel vocht over, dan kan je het eventueel indikken met maizena.
Trek de kippendijfilets met 2 vorken uit elkaar. Meng ze door de saus.
Serveer de slowcooker pulled chicken in een wrap of op een broodje met coleslaw.


Dit bericht is in samenwerking met Russell Hobbs. Lees hier onze disclaimer.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan