kip slowcooker

Pulled Chicken uit de slowcooker

Slowcooker recepten, die ontbraken nog op de site. We hadden dus een goede reden om deze pulled chicken uit de slowcooker te maken. Pulled chicken maken kan op meerdere manieren, maar de slowcooker is echt ideaal hiervoor. Het is namelijk de perfecte manier om vlees langzaam te garen. In een paar uur tijd heb je heerlijke malse kip, zonder er naar om te kijken. Lekker voor in deze pulled chicken wrap bijvoorbeeld. Erbij serveren we onze beroemde koolsla en homemade barbecuesaus. Echt een topcombinatie.

 

 

Met de slowcooker kook je in een paar uur tijd je kip heerlijk mals. En je hebt er geen omkijken naar. Handig!

Pauline

Kip uit de slowcooker

De pulled chicken maken we in de Russell Hobbs multicooker. Dit is zo’n fijn apparaat en hij ziet er ook nog mooi uit. Je kan de pan loskoppelen van het apparaat en gewoon op tafel zetten. Handig voor als je nog een keer wilt opscheppen. En dat wil je bij dit pulled chicken recept. Met de multicooker van Russell Hobbs kun je heel veel. Je kunt eten warmhouden, stomen, koken, schroeien, roosteren en slowcooken. Ook zit er een speciale rijstkookmodus op. Superhandig! Met de slowcook modus kook je in 8 uur je kip heerlijk mals. Heb je wat meer haast? Kies dan de slowcook hoog functie, dan is het binnen 4 uur gepiept. En in de tussentijd kun je allerlei andere dingen doen, je hoeft er niet bij te blijven staan. Het gebruik is ook supersimpel. Je voegt water en de ingrediënten toe, drukt op de knop en 4 uur later is je gerecht klaar. En de pan? Die kan gewoon in de vaatwasser. Daar houden we van!

kip slowcooker
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 4 personen

Lekker met

Materiaal

Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Hak de knoflook fijn.

  2. Doe de kippendijfilets samen met de ui, knoflook, barbecuesaus en het water in de multicooker. Zet hem op de laagste stand van de slowcook modus en gaar de kip met de deksel erop in 8 uur gaar. Of kies voor slowcook high en dan kan je 4 uur later aan tafel. Laat de deksel het laatste half uur van de slowcooker zodat de saus wat in kan dikken. Houd je heel veel vocht over, dan kan je het eventueel indikken met maizena.

  3. Trek de kippendijfilets met 2 vorken uit elkaar. Meng ze door de saus.

  4. Serveer de slowcooker pulled chicken in een wrap of op een broodje met coleslaw.

Pulled chicken uit de slowcooker
pulled chicken wrap

Dit bericht is in samenwerking met Russell Hobbs. Lees hier onze disclaimer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

3.8 (38 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in