Pornstar martini

Pornstar martini

Zin in een lekkere en exotische cocktail? Maak dan eens een pornstar martini. De cocktail smaakt naar passievrucht en wordt gemaakt van wodka, passoa, mango- en limoensap. Om zo’n mooi schuimlaagje op je cocktail te krijgen gebruik je een shaker. Wanneer je de shaker van te voren even in de vriezer legt krijg je het beste resultaat. Voeg alle ingrediënten, ijsklontjes en eiwitten toe en shake 2 minuten flink krachtig met de shaker. Schenk de passievrucht cocktail door een zeefje in de glazen. Een echte pornstar martini serveer je met shotglaasjes prosecco, cheers!
Pornstar martini
Pornstar martini

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 4 personen

  • 100 ml vanille wodka
  • 3 passievruchten
  • 3 eiwitten
  • 100 ml passoa
  • 150 ml mangosap
  • 2 el limoensap
  • 7 ijsklontjes
  • 240 ml prosecco

Materiaal

  • cocktailshaker

Zo maak je het

  1. Schenk de wodka, passoa, mangosap en limoensap in de shaker. Voeg de ijsklontjes en eiwitten toe en schud 1-2 minuten goed door. Schenk door een zeefje in de glazen.

  2. Snijd 1 passievrucht in plakjes en leg ze op de het schuim van de pornstar martini. Halveer de andere passievruchten en geef ze bij de cocktail. Schenk in 4 shotglaasjes de prosecco en serveer met de pornstar martini.

Pornstar martini
Pornstar martini

Tags

Cocktail recepten Oud en nieuw Verjaardag Drankjes

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (12 stemmen)

11 augustus 2022


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in