Menu

Plaattaart met rood fruit + testers gezocht

Geef mij bladerdeeg, room en vers fruit en je hoort mij niet meer. Die combinatie van knapperig deeg met zachte room en de frisse smaken van het zomerfruit vind ik echt heerlijk. Daarom heb ik deze keer geen hartige maar een zoete plaattaart met rood fruit gemaakt. Het recept is supermakkelijk, snel klaar en je maakt er heel veel mensen gelukkig mee. En het leuke is je kan er volop mee variëren. Maak hem bijvoorbeeld eens met mascarponeroom en steenfruit of met zoete kersen en chocoladeschaafsel.

Lekker vers deeg

Ik heb tegenwoordig altijd een rolletje Tante Fanny bladerdeeg in de koelkast liggen, want zo kan ik supersnel een maaltijd of in dit geval taart op tafel zetten. Het deeg is heel veelzijdig en handig in gebruik en dat vind ik zo leuk aan dit product. Je kan het trouwens ook heel goed invriezen, handig voor als je een voorraadje achter de hand wil houden. Je koopt het bladerdeeg op rol o.a. bij de Jumbo in het koelvak. Voor de vulling heb ik nu een Zwitserse room gemaakt. Ken je dat? Dat is een mengsel van banketbakkersroom en slagroom, zo lekker! En daarop gaat wat rood zomerfruit, extra lekker nu het in het seizoen is. Wil jij het bladerdeeg op rol ook eens uitproberen? Lees dan snel verder, want dan hebben we iets leuks voor je.

Word topmember en doe mee!

Wij zijn op zoek naar jou! Lijkt het jou ook leuk om eens in de huid van een foodblogger te kruipen? Dat kan! Je kunt je nu aanmelden voor de Topmember actie van Tante Fanny & Uit Pauline’s Keuken. Als topmember krijg je de unieke kans om leuke producten te testen en dit keer gaat het dus om het bladerdeeg op rol en het verse pizzadeeg van Tante Fanny.

Als topmember krijg je een giftcard waarmee je de Tante Fanny producten (het bladerdeeg of het pizzadeeg) en wat extra ingrediënten kan aanschaffen bij een Jumbo bij jou in de buurt. Aan jou de taak om hier vervolgens mee aan de slag te gaan aan de hand van een drietal opdrachten en je creativiteit te laten gelden. Deze opdrachten zullen gemaakt moeten worden in de periode van 1 juli – 24 juli 2020. Zorg er dus voor dat je tijd hebt in deze periode om met de opdrachten aan de slag te gaan.

Wat moet je doen?

  • Registreer je als member op de website. Dit kun je doen door je hier te registreren en alle benodigde info in te vullen;
  • Vul onderstaand formulier volledig in;
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Er worden uiteindelijk 25 topmembers geselecteerd die met het verse pizzadeeg en 25 topmembers die met het verse bladerdeeg aan de slag mogen gaan. Zij krijgen een giftcard en de instructies voor de opdrachten thuisgestuurd. Je kunt je aanmelden tot 26 juni 2020. De 50 geselecteerden krijgen een mailtje van ons. Helaas kan niet iedereen meedoen, maar hou de site en onze social kanalen in de gaten, want later dit jaar zullen er nog meer leuke acties volgen. Als member heb je altijd toegang tot deze acties.

6 - 8 personen

Ingrediënten voor 6 - 8 personen

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).

  2. Rol het bladerdeeg uit. Leg het inclusief het bakpapier op een bakplaat. Maak met de achterzijde van een mes inkepingen in het deeg. Snijd niet helemaal door. Prik gaatjes in het midden van het deeg. Hierdoor gaan de randjes mooi opstaan. Bestrijk de randen met een losgeklopt ei. Bak de plaattaart in ongeveer 20 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat het vervolgens helemaal afkoelen. Je kan de bodem eventueel ook de avond van tevoren bakken.

  3. Maak de banketbakkersroom volgens het recept. Je kan eventueel ook een mix gebruiken als je dit makkelijker vindt. Laat de gele room volledig afkoelen. Mix in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de slagroom vervolgens door de gele room en laat dit even opstijven in de koelkast.

  4. Verdeel de Zwitserse room over het bladerdeeg. Verdeel het rode fruit over de taart.

  5. Garneer de plaattaart met rood fruit met poedersuiker en serveer meteen. Of bewaar hem tot gebruik in de koelkast.

Doe je mee? (inschrijving is inmiddels gesloten)

En, doe je mee? Vul dan nu onderstaand formulier in. Heel veel succes en wie weet mag jij binnenkort aan de slag met het lekkere bladerdeeg of pizzadeeg  van Tante Fanny! Door onderstaand formulier in te vullen ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden van deze top members actie.

Als je het formulier ingevuld hebt krijg je een mailtje waarin je, je aanmelding moet bevestigen. Heb je het mailtje niet ontvangen? Check even je spam box.

Dit bericht is in samenwerking met Tante Fanny. Lees hier mijn disclaimer. 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.