Pigs in a blanket

Pigs in a blanket

Pigs in a blanket, klinkt dat niet grappig? En het is nog lekker ook. Dit is weer zo’n typisch simpel receptje, waar je toch wel heel blij van wordt. Deze Pigs in a blanket zijn ook superleuk om samen met de kids te maken en we weten zeker dat zij er ook van zullen smullen. Met een paar ingrediënten zet je dit lekkere en simpele hapje op tafel. Handig voor de snelle trek en voor feestjes en partijen. Het zijn gewoon knakworstjes gehuld in een laagje croissantdeeg. Serveer er lekker wat ketchup bij en klaar is je snack.

Pigs in a blanket
Pigs in a blanket
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 24 st.

  • 1 blik mini knakworstjes
  • 1 blik mini croissants
  • 1 el mosterd
  • maanzaad
  • 1 ei

Lekker met

  • ketchup

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).

  2. Bestrijk het croissantdeeg met mosterd.

  3. Leg het worstje op het croissantdeeg en rol het deeg op.

  4. Bestrijk het deeg met ei en strooi er wat maanzaad overheen.

  5. Bak de ‘Pigs in a blanket’ in 10 minuten goudbruin in de oven. Serveer ze met ketchup.

Pigs in a blanket
Pigs in a blanket

Wat vind jij van dit recept?

4.5 (8 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Familie recepten Kinderrecepten Makkelijke recepten Snelle recepten Brood en deeg Hollandse recepten Verjaardag Oven Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in