Menu
Pigs-in-a-blanket-4-4.jpg

Pigs in a blanket

Pigs in a blanket, klinkt dat niet grappig? En het is nog lekker ook. Dit is weer zo’n typisch simpel receptje, waar je toch wel heel blij van wordt. Deze Pigs in a blanket zijn ook superleuk om samen met de kids te maken en ik weet zeker dat zij er ook van zullen smullen. Met een paar ingrediënten zet je dit lekkere en simpele hapje op tafel. Handig voor de snelle trek en voor feestjes en partijen. Het zijn gewoon knakworstjes gehuld in een laagje croissantdeeg. Serveer er lekker wat ketchup bij en klaar is je snack.

Nu ik zwanger ben heb ik net als Pauline zin in de smaken van vroeger. Knakworstjes horen daar ook zeker bij. Deze eet ik bijna nooit meer. Maar toen we met dit recept aan de slag gingen verdwenen ze toch stuk voor stuk in mijn mond. Oeps! Dat is dan ook meteen het gevaar van deze pigs in a blanket, je eet ze zo achter elkaar op. Je kunt ze dus maar beter snel uitdelen aan de kids, zodat je ze niet allemaal op eet.

Ingrediënten voor 24 st.
1 blik mini knakworstjes
1 blik mini croissants
Mosterd
Maanzaad
1 ei

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht)

Bestrijk het croissantdeeg met mosterd.

Leg het worstje op het croissantdeeg en rol het deeg op.

Bestrijk het deeg met ei en strooi er wat maanzaad overheen.

Pigs in a blanket

Bak de ‘Pigs in a blanket’ in 10 minuten goudbruin in de oven. Serveer ze met ketchup.

Pigs in a blanketPigs in a blanket

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan