
Peanutbutter fudge recept
Joyce van The Fat Judge heeft het stokje van het Foodblogevent deze maand gekregen vanKralings Kroken. Met haar huisgerotte zuurkool won zij het thema van de maand november: “Toen er nog geen koelkast was”. Nu was het de beurt aan Joyce om iets te bedenken voor de maand december. December is de maand die in het teken staat van familie, lekker eten en cadeautjes. Een culinair cadeautje moest het worden, een super leuk thema, daar kan ik wel wat mee! Ik ben dol op peanutbutter fudge en ik zou er in ieder geval heel blij van worden als ik dit zou krijgen.
Ingrediënten
1 klontje roomboter
2 el pindakaas met nootjes
1 blikje gecondenseerde melk (400 gr)
100 gr pinda’s
Bereidingswijze
Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.
Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar.
Stort de fudge in een bakblik bekleedt met bakpapier.
Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snij het vervolgens in blokjes.

Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan