Peanutbutter fudge recept
Peanutbutter fudge! Pindakaas, we zijn er dol op. We smeren het op de boterham, doen het in ons bananenbrood, in onze smoothie en we maken er zelfs satésaus van. Maar als je nog 3 andere ingrediënten toevoegt, kan je deze heerlijk fudge maken. Leuk om weg te geven, of helemaal voor jezelf te houden natuurlijk.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 16 st.
- 20 gr roomboter
- 40 gr pindakaas met nootjes
- 400 gr gecondenseerde melk
- 100 gr pinda's
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.
Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.
Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar. Stort de fudge in een bakblik bekleed met bakpapier.
Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snijd het vervolgens in blokjes.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in