Peanutbutter fudge recept

Peanutbutter fudge recept

Joyce van The Fat Judge heeft het stokje van het Foodblogevent deze maand gekregen vanKralings Kroken. Met haar huisgerotte zuurkool won zij het thema van de maand november: “Toen er nog geen koelkast was”. Nu was het de beurt aan Joyce om iets te bedenken voor de maand december. December is de maand die in het teken staat van familie, lekker eten en cadeautjes. Een culinair cadeautje moest het worden, een super leuk thema, daar kan ik wel wat mee! Ik ben dol op peanutbutter fudge en ik zou er in ieder geval heel blij van worden als ik dit zou krijgen.

Ingrediënten
1 klontje roomboter
2 el pindakaas met nootjes
1 blikje gecondenseerde melk (400 gr)
100 gr pinda’s

Bereidingswijze
Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.

Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.

Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar.

Stort de fudge in een bakblik bekleedt met bakpapier.

Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snij het vervolgens in blokjes.

peanutbutter fudge

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

Koekjes recepten Bakrecepten

Wat vind jij van dit recept?

2.0 (2 stemmen)

16 december 2011


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in