Peanutbutter fudge recept

Peanutbutter fudge recept

Peanutbutter fudge! Pindakaas, we zijn er dol op. We smeren het op de boterham, doen het in ons bananenbrood, in onze smoothie en we maken er zelfs satésaus van. Maar als je nog 3 andere ingrediënten toevoegt, kan je deze heerlijk fudge maken. Leuk om weg te geven, of helemaal voor jezelf te houden natuurlijk.

De lekkerste gourmet recepten

Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.

We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.

ik wil het gratis e-book

Ingrediënten voor 16 st.

  • 20 gr roomboter
  • 40 gr pindakaas met nootjes
  • 400 gr gecondenseerde melk
  • 100 gr pinda's

Zo maak je het

  1. Laat de boter en de pindakaas op een laag vuur smelten in een pan.

  2. Voeg de gecondenseerde melk toe en meng het geheel door elkaar. Laat het pannetje ongeveer 10 – 15 minuten op een laag vuur staan. Let op dat je blijft roeren, anders brandt het aan.

  3. Voeg de pinda’s toe en meng het geheel door elkaar. Als de fudge dikker is geworden, is het klaar. Stort de fudge in een bakblik bekleed met bakpapier.

  4. Laat het een nachtje opstijven in de koelkast en snijd het vervolgens in blokjes.

Peanutbutter fudge recept

Wat vind jij van dit recept?

3.5 (4 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Koekjes recepten Bakrecepten

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in