
Pasta met garnalen
We hebben weer zo’n lekker en simpel recept voor je: pasta met garnalen. Het is een Vapiano pasta, dus alle credits gaan naar dit restaurant. We hebben even bij ze gespiekt hoe deze pasta gemaakt wordt. Belangrijk is wel dat je lekkere verse ingrediënten gebruikt, dan kan het bijna niet fout gaan!
Pasta met garnalen en spinazie
Aan de pasta hebben we wat spinazie toegevoegd, lekker in combinatie met de garnalen. Het hele recept duurt nog geen 15 minuten om te maken. Ideaal dus na een lange dag werken! PS bekijk ook eens onze andere pastarecepten.


We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 4 personen
- 200 gr garnalen (gepeld)
- 400 gr spinazie
- 1 ui
- 2 knoflooktenen
- 400 gr pasta
- 200 ml kookroom
- Parmezaanse kaas
- 4 el pesto
- 0,5 tl chilivlokken
- Peper en zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Kook de pasta gaar in ruim water met zout. Houd de bereidingstijd van de verpakking aan.
Verwijder het darmkanaal van de garnalen. Spoel ze even schoon onder de kraan.
Verhit wat olijfolie in een pan en bak de garnalen rondom aan.
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Voeg dit bij de garnalen en bak het kort mee.
Voeg nu de kookroom en de pesto toe en meng het even doorelkaar.
Voeg tenslotte de spinazie toe en schep het even om zodat de spinazie kan slinken.
Meng de pasta door de saus en breng het op smaak met de chilivlokken, peper en zout.
Serveer de pasta met garnalen met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan