
Overnight Oats
Heb je wel een overnight oats gegeten? Dit gezonde havermout ontbijt is ideaal als je ’s ochtends weinig tijd hebt. Je maakt het de avond vantevoren klaar, plaatst het een nachtje in de koelkast en de volgende dag kan je meteen genieten van dit havermout recept.
Overnight oats maken
Zelf overnights oats maken is heel eenvoudig. Je kan yoghurt gebruiken, melk, of een plantaardige melk zoals amandelmelk of havermelk. Qua toppings kan je volop variëren. Maak het eens met banaan, pindakaas, frambozen, of appel. Hier vind je nog meer havermout recepten.



We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 1 persoon
- 30 gr havermout
- 150 ml (amandel)melk
- 1 el gemengde żaden (bijv lijnzaad, chiazaad en pompoenpitten)
- Halve banaan
- Handje frambozen (of aardbeien)
- 1 el gemengde ongezouten noten
Zo maak je het
Doe de havermout en de melk in een kommetje en roer het even door elkaar. Dek het af met verhoudfolie en zet het in de koelkast.
De volgende morgen roer je het even door en voeg je plakjes verse banaan en frambozen toe. Garneer de overnight oats met de zaden en noten.
Tip: Voeg eventueel wat Maple syrup of kaneel toe.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan