Overnight Oats

Overnight Oats

Heb je wel een overnight oats gegeten? Dit gezonde havermout ontbijt is ideaal als je ’s ochtends weinig tijd hebt. Je maakt het de avond vantevoren klaar, plaatst het een nachtje in de koelkast en de volgende dag kan je meteen genieten van dit havermout recept.

Overnight oats maken

Zelf overnights oats maken is heel eenvoudig. Je kan yoghurt gebruiken, melk, of een plantaardige melk zoals amandelmelk of havermelk. Qua toppings kan je volop variëren. Maak het eens met banaan, pindakaas, frambozen, of appel. Hier vind je nog meer havermout recepten.

Overnight Oats
Overnight Oats
feest pauline en annika

We zijn genomineerd!

We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.

Stemmen

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 30 gr havermout
  • 150 ml (amandel)melk
  • 1 el gemengde żaden (bijv lijnzaad, chiazaad en pompoenpitten)
  • Halve banaan
  • Handje frambozen (of aardbeien)
  • 1 el gemengde ongezouten noten

Zo maak je het

  1. Doe de havermout en de melk in een kommetje en roer het even door elkaar. Dek het af met verhoudfolie en zet het in de koelkast.

  2. De volgende morgen roer je het even door en voeg je plakjes verse banaan en frambozen toe. Garneer de overnight oats met de zaden en noten.

    Tip: Voeg eventueel wat Maple syrup of kaneel toe.

Overnight Oats
Overnight Oats

Wat vind jij van dit recept?

3.4 (507 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Familie recepten Makkelijke recepten Snelle recepten Havermout Noten recepten Hollandse recepten Gezonde recepten Lactosevrije recepten Slanke recepten Vegan recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Ontbijt

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in