Oreo Fudge
Oreo fudge is gevaarlijk lekker! Zo lekker dat we er niet van af kunnen blijven. Het is heel makkelijk om zelf te maken. Je kan er alles in stoppen wat je lekker vindt, noten, gedroogde vruchten, koekjes, chocolate chuncks. Voor de variatie kan je ook witte chocolade gebruiken of melk, of beide. Deze traktatie is te lekker om te laten staan.
Fudge maken
Fudge maken is eigenlijk heel eenvoudig. Voor dit Oreo fudge recept heb je maar 4 ingrediënten nodig. Binnen 10 minuten is de fudge klaar, het moet dan alleen nog even opstijven in de koelkast. Deze Sinterklaas fudge is ook een van onze favorieten. Net als de witte chocolade fudge. Probeer ze allemaal! Genoeg redenen om zelf fudge te maken.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 25 blokjes
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 350 gr pure chocolade
- 150 gr macadamia noten
- 50 gr Oreo koekjes
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Verwarm de gecondenseerde melk in een pannetje totdat het iets indikt.
Breek de chocolade in stukken en voeg dit toe aan de melk. Hak de noten en de koekjes grof.
Als alle chocolade gesmolten is voeg je de noten toe. Daarna voeg je de OREO koekjes toe. Meng het geheel door elkaar.
Neem een ovenschaal of vierkante bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Giet het mengsel in de vorm en druk het stevig aan.
Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast en snijd de oreo fudge in stukken.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in