roerei maken

Zelf roerei maken

Zelf roerei maken is echt heel eenvoudig! In hotels vind je vaak de perfecte scrambled eggs op het menu. Maar dit kan je ook thuis maken. Je moet alleen even weten hoe. De truc is om de eieren niet te lang te garen. Als ze net gestold zijn, zet je de pan uit. Dan krijg je heerlijke fluffy roereieren. Voeg naar wens bacon, kaas, tomaat of zalm toe en je hebt een heerlijk ontbijt. Ook lekker in een wrap trouwens.

roerei maken
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 2 personen

  • 5 eieren
  • Scheutje melk
  • Evt. wat verse kruiden
  • Peper en zout
  • Boter om in te bakken

Lekker met

  • Gerookte zalm
  • Kaas
  • Tomaat
  • Bacon
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Kluts de eieren los met een beetje melk. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verhit een klontje roomboter in de pan op middelhoog vuur. Voeg de eieren toe als de boter gesmolten is. Duw de eieren nu met een spatel van buiten naar binnen. Zodra de eieren gestold zijn, schuif je ze naar 1 kant van de pan en zet je het vuur uit.

  3. Breng de scrambled eggs smaak met peper en eventueel wat verse groene kruiden.

    Serveer je roerei op vers brood of in een wrap.

scrambled eggs

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stem)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in