Nutella Milkshake met Pretzels (video)

Nutella Milkshake met Pretzels (video)

Oh boy, dit recept is te lekker. Een Nutella milkshake met pretzels, wat wil een mens nog meer? Dit is toch echt wel een ultieme guilty pleasure. En dat moet ook gewoon kunnen af en toe. Dat maakt het leven leuk, toch? Ik combineerde het beste van beide werelden. Lekker zoete Nutella met hartige zoute pretzels. Ik hou van de combinatie zoet-zout. In taartjes, chocoladerepen, ijsjes, maar ook in een milkshake smaakt deze combi goed. Deze milkshake is zoals een milkshake hoort te zijn. Met ijs en chocola. Dus een lekker bommetje calorieën. Je kunt natuurlijk ook bevroren banaan gebruiken in plaats van roomijs. En pure chocolade in plaats van Nutella. Maar ik vind hem op deze manier het lekkerst. En als ik weer healthy wil doen, dan maak ik wel een lekkere smoothie.

 

 

Ingrediënten
30 gr chocola
1tl kokosolie
3 bollen ijs
Klein scheutje melk
1 el nutella
1 pretzel

Zo maak je het
Smelt de chocola in de magnetron. Hou dit goed in de gaten, want het verbrand snel. Het beste is om het steeds 10 seconden te smelten, dan even te roeren en weer 10 seconden te laten smelten.

Doe een theelepel kokosolie bij de gesmolten chocola. Daar wordt de chocola nog iets vloeibaarder van.

Doe de 3 bollen ijs in de blender. Voeg hier een klein scheutje melk aan toe en een flinke eetlepel Nutella. Mix nu alles door elkaar.

Verdeel de gesmolten chocola over het glas. De chocola loopt vanzelf naar beneden. Giet vervolgens de milkshake in het glas. Spuit de slagroom erop. Maak de Nutella milkshake af met wat extra gesmolten chocola en de pretzels.

Nutella milkshake

nutella milkshake

feest pauline en annika

We zijn genomineerd!

We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.

Stemmen

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Chocolade Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in