Notenpasta

Notenpasta

Zelf notenpasta maken is echt heel simpel. Tenminste als je een foodprocessor hebt. Dan is het gewoon een kwestie van noten erin gooien (pinda’s cashews, het kan allemaal) en laten draaien. In dit recept hebben we een mengsel van cashewnoten en amandelen gebruikt, maar je kunt ook pinda’s gebruiken (dan krijg je pindakaas) of andere noten. Eigenlijk kan je alles wat je aan noten hebt liggen in je keukenmachine gooien. Beetje zout erbij en klaar is je “DIY notenpasta. Lekker op zelfgebakken brood.

 

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 1 pot

  • 100 gr ongezouten cashewnoten
  • 100 gr ongezouten amandelen zonder vlies
  • Snuf zout

Zo maak je het

  1. Gooi alle ingrediënten in de keukenmachine en maal net zolang totdat er een gladde pasta ontstaat. In het begin lijkt het misschien mis te gaan, maar geen zorgen, het komt goed.

  2. Giet de notenpasta in een schone pot. Je kunt de cashew-amandelpasta een week bewaren, mits je een schone pot hebt gebruikt.

     

Notenpasta

Tags

Basisrecepten Hollandse recepten Vegan recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Saus, dressing, dips

Wat vind jij van dit recept?

3.3 (6 stemmen)

9 mei 2015


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in