
Nachos met gehakt
Van nachos wordt iedereen gelukkig toch! Lekkere nachos uit de oven met gesmolten kaas en gehakt. Voor ons het ultieme comfortfood deze nachos met gehakt, we eten ze gerust als avondeten (in de vorm van een ovenschotel). Maar de nachos met kaas misstaan ook zeker niet bij een goede borrel. Zo’n borrelhap waar je van blijft pakken! Liever een vegetarisch recept? Je kan de nachos ook serveren met vegagehakt of bijvoorbeeld extra bonen en nog meer kaas. Dat is het leuke van zelf nacho’s maken, je kan er volop mee variëren!


We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenIngrediënten voor 4 personen
- 300 gr gehakt
- 150 gr tortillachips
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr tomatenblokjes (uit blik)
- 100 gr maïs (uit blik)
- 100 gr geraspte cheddar
- 1 tl komijn
- 1 tl paprikapoeder
- Chilipeper en zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak dit goudbruin. Voeg alle specerijen en wat zout toe en bak dit mee. Voeg de tomatenblokjes toe en de uitgelekte maïs.
Verdeel het mengsel over een ovenschaal. Verdeel de tortilla chips over het mengsel en garneer met de geraspte cheddar. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. Serveer de nachos uit de oven meteen. Lekker met guacamole.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan