Naanpizza met vijgen

Naanpizza met vijgen

Deze naanpizza is dé oplossing voor snelle pizza cravings! En geloof mij, die heb ik nogal vaak. Als ik vertel dat ik foodblogger ben, komen mensen vaak met tips van de meest luxe resto’s op de proppen. En als ik ze dan vertel dat pizza mijn lievelingseten is, word ik vaak een beetje gek aangekeken. Maar toch is het echt zo. Ik hou gewoon van pizza, wie niet?

En tuurlijk vind ik het ook leuk om fancy uit eten te gaan en bij iedere gang betoverd te worden. Maar ik hou ook van pizza uit de doos op de bank. (Ja echt waar!) En mijn eigengemaakte pizza’s gaan natuurlijk boven alles, maar ook daar heb (neem) ik niet altijd tijd voor. Deze snelle versie flans je wel zo in elkaar. Nu moet ik toegeven dat ik het naanbrood gekocht hebt, bij Marks & Spencer in dit geval. Maar de super heeft het ook. En zelf maken is ook super makkelijk. Hier vind je een recept.

naanpizza

Ingrediënten voor 1 pizza
1 naanbrood (naturel)
1 verse vijg
25 gr zachte geitenkaas
3 plakjes Prosciutto
Balsamico azijn

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Was de verse vijg en snij hem in dunne plakjes.

Verdeel de plakjes over het naanbrood.

naanpizza

Verkruimel de geitenkaas over de vijgen.

Bak de naanpizza in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.

Verdeel nu de plakjes Prosciutto over de pizza en maak het af met een lekkere drizzle balsamico azijn.

Best fancy voor een vrijdag toch?

naanpizza

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Pizza recepten Brood en deeg

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in