Menu
naankuchen-1.jpg

Naankuchen

Naanpizza meets Flammkuchen! Dit is de ultieme mix van deze 2. Echt een weekendreceptje want deze naankuchen staat binnen 10 minuten op tafel. Halleluja! Ook lekker om bij de borrel te serveren trouwens. Kijk als je echt je best wilt doen, dan maak je het naanbrood natuurlijk zelf. Dat is echt niet ingewikkeld, maar kost net even wat meer tijd. Extra lekker is het wel.

Net als bij Flammkuchen heb ik het naanbrood ingesmeerd met crème fraîche en zure room en belegd met uien en spek. Heerlijk vind ik deze combi. Maar je kunt ook variëren met rauwe ham, gerookte zalm, wat extra groentes. Eigenlijk met alles wat je in je koelkast kunt vinden. Ik zou zeggen, schenk een lekker glaasje wit in. Smeer een broodje, stop hem in de oven en geniet 10 minuten later van een heerlijk hapje. Fijn weekend!

naankuchen

Ingrediënten voor 1 naankuchen
1 naanbrood (naturel)
0,5 rode ui
3 plakjes ontbijtspek
1 el zure room
1 el crème fraîche
Peper een zout

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de zure room en de crème fraîche. Smeer het brood in met dit mengsel.

Snijd de ui in halve ringen en verdeel dit samen met het spek over het naanbrood.

Breng de naankuchen op smaak met peper en zout.

Bak het naanbrood in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.

naankuchen

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan