Naankuchen

Naankuchen

Wat krijg je als je flammkuchen mengt met naanbrood? Juist naaskuchen. Is niet een officieel gerecht komt, maar iets dat we zelf verzonnen hebben. We hadden zin in flammkuchen maar niet het juiste deeg in huis. Wel een naanbrood en zo geschiedde.

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 1 st.

  • 1 naanbrood
  • 0,25 rode ui
  • 3 plakjes ontbijtspek
  • 1 el zure room
  • 1 el crème fraîche
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (elektrisch).

  2. Meng de zure room en de crème fraîche. Smeer het brood in met dit mengsel.

  3. Snijd de ui in halve ringen en verdeel dit samen met het spek over het naanbrood. Breng de naankuchen op smaak met peper en zout.

  4. Bak het naanbrood in 7 minuten af in de voorverwarmde oven.

Naankuchen

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Makkelijke recepten Snelle recepten Brood en deeg Oven Vlees recepten Borrelhapjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in