
Meeneem lunch: noedels to go
Altijd druk-druk-druk, en behoefte aan een lekkere en makkelijke meeneem lunch die je kunt meenemen naar je werk of school? Dan zijn deze noedels to go in een weckpot ideaal voor jou! Je maakt ze van tevoren klaar met noedels, verse groenten en een pittig sausje. Het enige wat je op je lunchplek nog nodig hebt, is kokend water om er een heerlijke voedzame soep van te maken. Deze noedels to go zijn veel gezonder en lekkerder dan de instant noodles uit de supermarkt. Bovendien kun je eindeloos variëren met de ingrediënten die jij lekker vindt: kies dus zeker je favoriete smaakmakers uit om deze meeneem lunch te personaliseren naar jouw smaak.
Tip: shop meteen deze weckpotten, die zijn ideaal voor dit recept! Ook een tip zijn deze isolerende lunchpotten met los compartiment voor je sausje.



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 persoon
- 0,5 groentebouillonblokje
- 2 stengels paksoi
- 20 gr taugé
- 20 gr julienne wortel
- 50 gr doperwten (diepvries)
- 40 gr witte rijstnoedels
- 2 el sojasaus
- 2 el sambal (milde )
- 15 gr gezouten pinda's
Materiaal
- (glazen) pot met deksel van 500 ml
Zo maak je het
Verkruimel het bouillonblokje in een schone, afsluitbare (glazen) pot. Snijd de paksoi in kleine stukken. Stop ze samen met de taugé, julienne wortel en doperwten in de pot. Voeg de noedels toe en draai de deksel op de pot. Zet tot gebruik in de koelkast.
Meng alvast sambal en sojasaus door elkaar en doe in een goed afsluitbaar bakje om mee te nemen. (let op: wij gebruikten een milde sambal). Hak de pinda’s fijn, die kun je ook in een los bakje doen.
Klaar om je meeneem lunch op te eten? Schenk dan 350-400 milliliter kokend heet water in de pot (of in ieder geval genoeg tot de groenten en noedels onderstaan), draai direct de deksel er op en laat 4 minuten staan tot de noedels zacht geworden zijn. Breng de noedels verder op smaak met het sambalmengsel. Lekker met de fijngehakte pinda’s.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan