
Linzensalade geitenkaas
Zin in een lekkere voedzame maaltijdsalade? Dan is deze linzensalade geitenkaas en frambozen echt iets voor jou. Hij vult lekker door de linzen en hierdoor kan je er prima een middagje mee op vooruit. En de frambozendressing maakt het lekker fris. In plaats van geitenkaas zou je ook feta kunnen gebruiken. Lekker als lunch, om mee te nemen naar een picknick of als to go lunch naar je werk.



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 150 gr gemengde sla
- 200 gr linzen (uit stazak)
- 2 gekookte rode bietjes
- 80 gr bietenjulienne
- 1 rode ui
- 80 gr frambozen
- 125 gr geitenkaas
Frambozendressing
- 50 gr frambozen
- 1,5 el appelazijn
- 1 tl mosterd
- 4 el olijfolie
- 2 tl honing
- Peper en zout
Zo maak je het
Snijd de bietjes in hele dunne plakjes met een kaasschaaf of mandoline. Snijd de rode ui in ringen.
Doe alle ingrediënten voor de dressing in het hakmolentje van je staafmixer en meng tot een glad geheel.
Verdeel de sla en linzen over een groot bord. Voeg hier de rode ui, bietjes, frambozen en geitenkaas aan toe. Verdeel de bieten julienne over de salade.
Verdeel de frambozendressing over de salade.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan