Kokosyoghurt met gegrilde perzik

Kokosyoghurt met gegrilde perzik

Oh yes de zomer is pas echt begonnen als je perziken in de super ziet (de lente slaan we gewoon even over dit jaar). Ik ben echt dol op gegrilde perzik en eet dit de hele zomer door. In de salade, los uit de hand of in mijn toetje. Vandaag maak ik er een lekker verwenontbijtje mee met romige kokosyoghurt en granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Ingrediënten voor 1 persoon
1 rijpe perzik
3 el kokosyoghurt
Handje granola

Zo maak je het
Was de perzik en halveer deze. Verwijder de pit en snijd de perzik in partjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill de perzikpartjes goudbruin.

Verdeel 3 el kokosyoghurt over een schaaltje. Leg de gegrilde perzik erop.

Garneer je verwenontbijt met een handje van je favo granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

 

 

 

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

Ontbijt

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

19 mei 2016


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in