Menu
kokosyoghurt-met-gegrilde-perzik-3.jpg

Kokosyoghurt met gegrilde perzik

Oh yes de zomer is pas echt begonnen als je perziken in de super ziet (de lente slaan we gewoon even over dit jaar). Ik ben echt dol op gegrilde perzik en eet dit de hele zomer door. In de salade, los uit de hand of in mijn toetje. Vandaag maak ik er een lekker verwenontbijtje mee met romige kokosyoghurt en granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Ingrediënten voor 1 persoon
1 rijpe perzik
3 el kokosyoghurt
Handje granola

Zo maak je het
Was de perzik en halveer deze. Verwijder de pit en snijd de perzik in partjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill de perzikpartjes goudbruin.

Verdeel 3 el kokosyoghurt over een schaaltje. Leg de gegrilde perzik erop.

Garneer je verwenontbijt met een handje van je favo granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

 

 

 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan