kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Kokosyoghurt met gegrilde perzik

Oh yes de zomer is pas echt begonnen als je perziken in de super ziet (de lente slaan we gewoon even over dit jaar). Ik ben echt dol op gegrilde perzik en eet dit de hele zomer door. In de salade, los uit de hand of in mijn toetje. Vandaag maak ik er een lekker verwenontbijtje mee met romige kokosyoghurt en granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

Ingrediënten voor 1 persoon
1 rijpe perzik
3 el kokosyoghurt
Handje granola

Zo maak je het
Was de perzik en halveer deze. Verwijder de pit en snijd de perzik in partjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill de perzikpartjes goudbruin.

Verdeel 3 el kokosyoghurt over een schaaltje. Leg de gegrilde perzik erop.

Garneer je verwenontbijt met een handje van je favo granola.

kokosyoghurt met gegrilde perzik-4

 

 

 

Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in