![kokosyoghurt met gegrilde perzik-4](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/uploads/2016/05/kokosyoghurt-met-gegrilde-perzik-3.jpg)
Kokosyoghurt met gegrilde perzik
Oh yes de zomer is pas echt begonnen als je perziken in de super ziet (de lente slaan we gewoon even over dit jaar). Ik ben echt dol op gegrilde perzik en eet dit de hele zomer door. In de salade, los uit de hand of in mijn toetje. Vandaag maak ik er een lekker verwenontbijtje mee met romige kokosyoghurt en granola.
Ingrediënten voor 1 persoon
1 rijpe perzik
3 el kokosyoghurt
Handje granola
Zo maak je het
Was de perzik en halveer deze. Verwijder de pit en snijd de perzik in partjes. Laat een grillpan goed heet worden. Grill de perzikpartjes goudbruin.
Verdeel 3 el kokosyoghurt over een schaaltje. Leg de gegrilde perzik erop.
Garneer je verwenontbijt met een handje van je favo granola.
![Nieuwsbrief icoon](https://uitpaulineskeuken.nl/wp-content/uploads/2024/05/Ontwerp-zonder-titel-2.png)
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.