
Kip parmezaan
Heb je al wel eens kip parmezaan met Parmezaanse kaas gemaakt? Wij zijn echte kaaskoppen, dus het liefst gaat kaas echt overal op! Zo is Kip parmezaan is ons echt op het lijf geschreven. Parmezaans kip is goddelijk en heel easy om te maken. Lekker met wat aardappeltjes erbij of een rijkgevulde salade. Geniet ervan!


De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
- 100 gr Parmezaanse kaas
- 50 gr panko
- 2 eieren
- Handjevol verse tijm
- Peper en zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
Rasp de Parmezaanse kaas grof en meng dit met de panko. Rits de blaadjes van de tijm en meng dit er doorheen. Verdeel het mengsel over een bord.
Klop de eitjes los in een ander bord.
Haal met één hand de kipfilet door het ei. Laat het iets uitlekken en haal het vervolgens door het Parmezaanse kaasmengsel.
Verdeel de kipfilets over een ingevette ovenschaal.
Bak de kip parmezaan in ongeveer 15 tot 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Serveer met aardappeltjes en groenten.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan