Wrap pizza

Wrap pizza

Wist je dat je ook heel gemakkelijk pizza kunt maken met wraps? Een wrap pizza noemen we dat! Een stuk lichter en net zo lekker als een gewone pizza. De bodem bestaat dus uit een wrap. Van die tortilla wraps die je zelf kunt maken of net zo makkelijk in de supermarkt kunt kopen. Een wrap pizza maken? Beleg hem net zo als je met je favoriete pizza zou doen.

Pizza van wraps

Wij beleggen de pizza van wraps met verschillende soorten beleg. Eentje met mozzarella, Parmaham en rucola, een pizza Hawaï met ham en ananas (vloeken in de kerk, maar we love it) en een wrap pizza met salami en kaas. Het leuke is dat zowel kids als volwassenen hier vast blij van worden! Wil je een gezonde pizza? Dan kun je de wrap pizza bijvoorbeeld ook beleggen met tonijn of plakjes gegrilde groenten. Voor ieder wat wils dus!

Wrap pizza

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ingrediënten voor de basis (4 personen)

  • 8 meergranenwraps
  • 250 ml passata
  • 1 el oregano
  • Peper en zout

Ingrediënten voor de toppings

  • Mozzarella
  • Parmaham
  • Rucola
  • Ham
  • Verse ananas
  • Salami
  • Geraspte kaas
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

  2. Breng de tomatenpassata op smaak met de oregano, peper en zout.

  3. Leg de wraps op een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel over iedere wrap wat tomatensaus. Smeer het goed uit.

  4. Verdeel je favoriete beleg over de wrap pizza’s. Misschien overbodig om te zeggen, maar de Parmaham en de rucola bak je niet mee. Deze voeg je toe als de wrap pizza uit de oven komt.

  5. Bak de wrap pizza’s in acht – tien minuten goudbruin in de oven.

  6. Serveer de wrap pizza’s meteen. Voor kids is eentje voldoende, maar voor een volwassene zou ik uitgaan van twee per persoon.

  7. Andere variatietips zijn tonijn uit blik, wat rode uienringen en olijven of plakjes gegrilde courgette met geitenkaas.

Wrap pizza

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (16 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Recept bewaren?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in