Kerst punch
Als je op zoek bent naar het ideale drankje om deze kerstdagen te serveren, dan is deze kerst punch een goede keuze. Deze kerst punch combineert de diepe smaak van granaatappelsap met sprankelende prosecco en een vleugje wodka. Het geheel wordt op smaak gebracht met sinaasappelschijfjes, granaatappelpitjes en kruidige kaneelstokjes, steranijs en rozemarijn.
Een feestelijke punch voor Kerstmis
Het resultaat is een feestelijke punch met een kerst-twist. Je kunt de punch op een leuke manier presenteren in een grote kom met een soeplepel, zodat iedereen zichzelf kan bedienen. Het ijs in de kom houdt de punch lekker koel. En als je liever een alcoholvrije versie van deze punch wil, kun je eenvoudig de wodka weglaten en alcoholvrije prosecco gebruiken. Zo kan iedereen genieten van deze heerlijke kerst cocktail.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 10 personen
- 500 ml granaatappelsap
- 500 ml bruiswater
- 500 ml prosecco
- 200 ml wodka
- 1 sinaasappel
- 100 gr granaatappelpitjes
- 2 st. kaneelstokjes
- 3 st. steranijs
- 2 takjes rozemarijn
- ijsblokjes
Materiaal
- Grote kom van 2 ltr.
Zo maak je het
Vul de kom met ijsblokjes.
Giet het granaatappelsap, de prosecco, het bruiswater en de wodka op het ijs en roer even om.
Snijd de sinaasappel in plakjes en verdeel deze over de punch. Voeg ook de granaatappelpitjes toe.
Garneer de kerst punch met kaneelstokjes, steranijs en takjes rozemarijn. Serveer meteen.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan