Italiaans broodje met mozzarella

Italiaans broodje met mozzarella

Ik hou er van om lekker te lunchen, ik ben addicted to carbs, dus het liefst neem ik een broodje. Een Italiaans broodje met lekkere pesto, mozzarella en tomaat vind ik super lekker. Ik heb aan dit broodje ook nog Spianata Romana, toegevoegd, dit is een soort salami. Je kan ook gewone salami nemen.

Ik vind het lekker om het broodje koud eten, maar je kan dit broodje ook even opwarmen in de oven. Dan gaat de mozzarella smelten, maar je kan het dus dus ook zo eten. Het is net wat je lekkerder vindt.

Ik neem niet altijd de tijd om uitgebreid te lunchen. Als je op kantoor werkt ga je vaak de deur uit tijden lunchtijd. Maar als je thuis werkt, dan eet je snel een broodje achter de computer op. Toch zou ik dit vaker moeten doen, want dan heb je ’s middags ook veel minder trek. So treat yourself en maak een lekkere sandwich.

Ingrediënten voor 1 broodje
1 ciabatta broodje, afgebakken
1 tomaat
1/2 bol buffel mozzarella
2 el pesto
2 plakjes Spianata Romana

Zo maak je het
Bak het broodje eventueel af in de oven.

Verdeel de pesto over de ene helft van het broodje.

Leg hierop de Spianata Romana, daarop wat plakjes tomaat en eindig met plakjes mozzarella.

Wil je het broodje warm eten, doe het dan nog 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Italiaans broodje

 

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Tags

Italiaanse recepten Lunch

Wat vind jij van dit recept?

2.3 (6 stemmen)

9 juni 2013


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in