Honing mosterdsaus
Honing mosterdsaus is één van onze favoriete sausjes bij de bbq. Lekker bij gegrilde kip of biefstuk. Zelf maken is heel eenvoudig. Dit recept is een koude bereiding. We gebruiken mayonaise en een lekkere pittige Groninger mosterd (daar liggen toch onze roots). Je kan ook een warme saus maken.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 1 bakje
- 6 el mayonaise
- 1 el pittige mosterd
- 1 tl honing
- 2 takjes verse dille
Zo maak je het
Meng de mayonaise met de mosterd. Voeg een tl honing toe, voor een zoetige nasmaak. Maak het niet te zoet want dan is het niet lekker meer. Maak het af met wat vers gehakte dille.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan