Havermout ontbijt met yoghurt
Nu de dagen weer korter worden is het heerlijk om ’s ochtends een keertje extra te snoozen. Maar die extra slaaptijd moet natuurlijk wel weer ingehaald worden. Hoe doe je dat? Nou met dit havermout ontbijt met yoghurt bijvoorbeeld. Het zit in een leuk potje, dus je je kan het ook gemakkelijk meenemen. Breakfast in a jar noemen ze dat in Amerika. In de herfst en winter eet ik heel graag warme havermout. Dat is dit recept niet, het is koud. Maar wel heel lekker en voedzaam. Daar kan je het prima een ochtendje op uithouden.
Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.
Ingrediënten voor 1 ontbijtje
40 gr havermout
150 ml yoghurt
Halve banaan
Handje rood fruit (uit de vriezer)
Vers fruit om te garneren
1 el granola
Zo maak je het
Doe de havermout, de yoghurt, de banaan en het diepvriesfruit in de blender en blend er een gladde massa van.
Schenk het havermout ontbijt in een afsluitbaar potje.
Verdeel het verse fruit over de smoothie.
Garneer het havermout ontbijt met wat crunchy granola.
Doe de deksel er op en neem je havermout ontbijt met yoghurt mee naar je werk, naar collega of waar dan ook.
PS vergeet geen lepel mee te nemen.
Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees hier mijn disclaimer.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in