
Havermout ontbijt met yoghurt
Nu de dagen weer korter worden is het heerlijk om ’s ochtends een keertje extra te snoozen. Maar die extra slaaptijd moet natuurlijk wel weer ingehaald worden. Hoe doe je dat? Nou met dit havermout ontbijt met yoghurt bijvoorbeeld. Het zit in een leuk potje, dus je je kan het ook gemakkelijk meenemen. Breakfast in a jar noemen ze dat in Amerika. In de herfst en winter eet ik heel graag warme havermout. Dat is dit recept niet, het is koud. Maar wel heel lekker en voedzaam. Daar kan je het prima een ochtendje op uithouden.
Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.
Ingrediënten voor 1 ontbijtje
40 gr havermout
150 ml yoghurt
Halve banaan
Handje rood fruit (uit de vriezer)
Vers fruit om te garneren
1 el granola
Zo maak je het
Doe de havermout, de yoghurt, de banaan en het diepvriesfruit in de blender en blend er een gladde massa van.
Schenk het havermout ontbijt in een afsluitbaar potje.
Verdeel het verse fruit over de smoothie.
Garneer het havermout ontbijt met wat crunchy granola.
Doe de deksel er op en neem je havermout ontbijt met yoghurt mee naar je werk, naar collega of waar dan ook.
PS vergeet geen lepel mee te nemen.
Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees hier mijn disclaimer.

We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenWas het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan